ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φεστιβάλ Κιθάρας

φεστιβάλ-κιθάρας-81623

Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια», αρχίζει το Σαββάτο 5 Μαρτίου, στις 19.00 το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Αμφίκαιας.

Στις τέσσερις συναυλίες του Φεστιβάλ, συμμετέχουν όπως και πέρυσι, κορυφαία ονόματα της κιθάρας και της κλασικής μουσικής γενικότερα.

Συγκεκριμένα στην πρώτη συναυλία, το Σαββάτο 5 Μαρτίου, συμπράττουν ο Κλαρινετίστας Νίκος Γκίνος, με τον Σολίστ Κιθάρας, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Κιθάρας Αττικής, Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο.

Στη δεύτερη συναυλία το Σαββάτο 19 Μαρτίου θα εμφανισθούν, η Κυριακή Μάινα και το περίφημο Fuego Guitar Trio, αποτελούμενο από το Γερμανό κιθαριστή Ρόλαντ Χόφμαν και τους Ελληνες Σολίστ, Αγγελο Μπότση και Μιχάλη Σουρβίνο.

Στην τρίτη συναυλία το Σάββατο 2 Απριλίου, θα εμφανισθούν οι ταλαντούχοι νεαροί Σολίστ, Μαρία Βουτσινά και Αντώνης Παπαδάκης.

Στην τέταρτη και τελευταία συναυλία το Σαββάτο 9 Απριλίου 2016, θα συμπράξουν καλλιτεχνικά, στο πρώτο μέρος η Κατερίνα Καρυώτη με τον Μιχάλη Σουρβίνο, στο Μαντολίνο και στο δεύτερο μέρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Στέλιος Γκόλγκαρης, ως Κιθαριστικό Ντουέτο, με το Μιχάλη Σουρβίνο στην Κλασική Κιθάρα αυτή τη φορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου