ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάρια υπολογιστών στο «Δίαυλο»

σεμινάρια-υπολογιστών-στο-δίαυλο-102601

Νέοι κύκλοι σεμιναρίων εντάσσονται φέτος στα τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ. δήμου Βόλου.

Πρόκειται για το σεμινάριο εκμάθησης της Εφαρμογής Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (MS Access). Η Microsoft Access είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που κυκλοφορούν στην αγορά. Η μεγάλη διάδοσή της τα τελευταία χρόνια οφείλεται στην απλότητα και ευκολία στη χρήση της, καθώς και στη δυνατότητά της να δημιουργεί εφαρμογές διαχείρισης βάσεων δεδομένων σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τις Λειτουργίες και το Περιβάλλον της Εφαρμογής Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (MS Access).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες που δεν διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις σχετικές με τις Βάσεις Δεδομένων αλλά και σε εξοικειωμένους χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους ώστε να εκμεταλλεύονται αποτελεσματικότερα τις δυνατότητες και χαρακτηριστικά της Εφαρμογής Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (MS Access).

Το σεμινάριο διάρκειας 30 ωρών θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 17.00-19.00 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Διαύλου.

Τέλος συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο τμήμα εκμάθησης Βασικών γνώσεων Η/Υ διάρκειας 20 ωρών που θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 11.00- 14.00. Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, ή να καλούν στο τηλέφωνο 24210-25363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου