ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης στη Νέα Αγχίαλο

μουσική-βραδιά-κοινωνικής-αλληλεγγύ-202533

Μια σημαντική βραδιά για τη Νέα Αγχίαλο. Λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «ΔΑΙΔΑΛΟΣ», κάτι που έγινε ξανά και ξανά με μεγάλη επιτυχία. Λέμε ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Στη δύσκολη οικονομική κατάσταση, ανθίζει μια παράλληλη οικονομία, στηριγμένη στην ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την αναζήτηση εναλλακτικών κοινωνικών σχέσεων. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, φτωχός δεν είναι αυτός που δεν έχει χρήματα αλλά αυτός που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στην κοινωνία μέσα στην οποία ζει. Και όλοι κάτι έχουν να προσφέρουν…. Σε καιρούς κρίσης, οικονομικής, κοινωνικής, η αλληλεγγύη είναι προϋπόθεση επιβίωσης για αρκετούς από εμάς. Στόχος μας η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για όλες τις οικογένειες της περιοχής μας που δυσκολεύονται να επιβιώσουν σ’ αυτές τις συνθήκες.

Όσοι παραβρεθούν θα διασκεδάσουν με όλα τα είδη μουσικής καθώς στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν όχι μόνο όλοι οι ντόπιοι καλλιτέχνες της περιοχής της Νέας Αγχιάλου, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Είναι άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική μέχρι πιο νέοι που τώρα κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα. Θα εμφανιστούν και θα μας διασκεδάσουν αφιλοκερδώς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τους:

Αιμονιώτης Βασίλης, Ακρίβος Ιωάννης, Αλεξίου Νικόλαος, Αποστολόπουλος Γιώργος, Αποστολοπούλου Κατερίνα, Βούζας Θωμάς, Θεοχαράκης Στάθης, Ζώτης Βλάσης, Καζίλας Αλέξανδρος, Καραμπερόπουλος Κώστας, Κατεργάρης Θανάσης, Κόκκινος Πάνος, Κόκκικος Τζίνο, Κόκκινος Τόλης, Κολώνης Γιώργος, Κοντοβάς Ιωάννης, Κούτριας Ταξιάρχης, Μίλτος Μιλτιάδης, Μουτζούρης Στέλιος, Νικολέση Μπέτη, Πάγκαλος Γιώργος & Αΐντα, Πλατανιά Αλεξάνδρα, Πλατανιά Εμμανουέλα, Σταυράκη Χαρά, Ταβλάτος Γιώργος, Τάμπας Φώτης, Τζάερλης Φάνης, Τζαλαβρέτα Ζωή, Τζουμερκιώτης Δημήτρης και άλλοι.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μουτζούρης Στυλιανός

Περιμένουμε όλο τον κόσμο της Νέας Αγχιάλου με τρόφιμα που μπορεί ο καθένας να προσφέρει και τα οποία θα συγκεντρώνονται στην είσοδο της ταβέρνας. Η κάρτα που θα πληρώνει ο καθένας με το συμβολικό αντίτιμο των 2 € και τυχόν προσφορές σε χρήματα, θα μας επιτρέψει να συγκεντρώσουμε ένα ποσό για την αγορά και νωπών προϊόντων.

Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 7.30 το βράδυ και τα ποτά που θα καταναλωθούν θα είναι σε συμβολικές τιμές (Μπύρα 1,5 €, Κρασί 1,8 €, Αναψυκτικά 1 €, Νερό μικρό 0,5 € μεγάλο 1 €, Ποτά βότκα – ουίσκι, κλπ 3 €),χάρη στην ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» κ. Γιαννακού Θωμά.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι πολίτες της Νέας Αγχιάλου θα συμμετέχουν στην προσπάθειά μας.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

1) Αθλητικός Όμιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ»

2) Αθλητικός Σύλλογος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ»

3) Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου

4) Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ»

5) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου

6) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου

7) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου

8) Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου

9) Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου

10) Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων

11) Σύλλογος Κτηνοτρόφων

12) Σύλλογος Κυνηγών

13) Σύλλογος Οξυωτών

14) Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου