ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση διπλής όψεως

παράσταση-διπλής-όψεως-229081

«Σκληρά γένια» στην Παλιά Ηλεκτρική από τους «συνεργαζόμενους» της θεατρικής σκηνής δικηγόρων

Οι «Συνεργαζόμενοι» της Θεατρικής Σκηνής Δικηγόρων Βόλου – «ΑΘΕΜΙΤΟΣ», θα παρουσιάσουν από σήμερα Τετάρτη 18 έως την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής, ώρα 9.15 μ.μ., την παράσταση διπλής όψεως «Σκληρά γένια».

Η παραγωγή αποτελείται από δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος, εκτυλίσσεται σε αίθουσα αθηναϊκού συνοικιακού «Κέντρου διασκέδασης» με πλούσιο σέξι, μουσικοχορευτικό θέαμα, είναι ακατάλληλο κάτω των 17 χρονών, (περιλαμβάνει και στριπτίζ!). Διάρκεια 30’.

Το δεύτερο μέρος θα παρουσιάσει το έργο του Γιάννη Τσίρου «Αξύριστα πηγούνια», ως κυρίως θεατρικό δρώμενο. Το κείμενο δείχνει να είναι ένα «ανδρικό δράμα», με ήρωες με ατελείς και εξουσιαστικές προσωπικότητες, μα αποτελεί μια ανάδειξη του ζητήματος της διακίνησης (τράφικινγκ) και εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών. Διάρκεια 65’.

Μια σόκιν παράσταση, με μια πρωτότυπη εναλλαγή, από την αίθουσα του «κέντρου διασκέδασης», στο σανίδι της αίθουσας διακομιδής και συσκευής πτωμάτων. «Αφιερώνεται σε όλα τα κορίτσια, που με τη βία ή την αναγκαστική επιλογή, ξεγυμνώνουν το κορμί τους, με ανέκφραστο πρόσωπο, για να συντηρήσουν την εύθραυστη ισορροπία ανώριμων αγοριών» όπως υπογραμμίζουν οι συντελεστές.

Η «Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ», η μακροβιότερη ερασιτεχνική ομάδα και με διαρκή παρουσία, από το 1997, στα θεατρικά δρώμενα της Μαγνησίας, αποτολμά να ταράξει τα νερά, αυτών που αντέχουν «της βολής τη σιωπή». Με όρους που εντάσσουν το χυδαίο στη Τέχνη και την τέχνη στο θέατρο.

Στο πρώτο μέρος χορεύουν οι περφόρμερς: Αννα Κίτσου, Τζίνα Τρίκκα, Ντόρι Τάφα, Εσμεράλντα Μπαλόλη, Ιρίνα Γκριγκορίεβα.

Στο δεύτερο μέρος παίζουν: Μελάκος Θανάσης, Κουτσοδημήτρης Δημήτρης, Φωτεινάκης Μίλτος. Προσωπικό – ρεσεψιονίστ – χορεύτριες: Ξενία Κουτσιμάνη, Χαρά Γαλλέα, Χριστίνα Κατσαρού, Μαρία Μάρκου και Αγγελικούλα Σταμοπούλου. Σκηνοθεσία: Κοσμάς Αλέξανδρος, Ντανελυάν Μάρτικ (Μάρκος), σκηνική – ενδυματολογική επιμέλεια Λένα Γλύνη, φωτογραφίες: Μαρία Κοκκαλάρα,
χειρισμός φώτων – ήχου: Ελένη Ευτυχίδου, Βαγγέλης Κουκουγιάννης.

Συνδρομή – είσοδος: 5 ευρώ, (2 φοιτητές: 1 εισιτήριο).

Τιμή φιάλης: 80 ευρώ (για 3 άτομα).

Ρεζερβέ: 6986-660-392.

Για κρατήσεις – πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίαυλο 24210-33692 και την Παλιά Ηλεκτρική 24210-78161.

Η παράσταση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων και με την αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου