ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάρια φωτογραφίας και κινηματογράφου

σεμινάρια-φωτογραφίας-και-κινηματογ-302671

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, θα επαναληφθούν, με την υποστήριξη του Orama Photos, τα επιτυχημένα σεμινάρια Φωτογραφίας και Κινηματογράφου, με εισηγητή τον Γιάννη Στρατουδάκη.

Τα σεμινάρια Φωτογραφίας Ι και ΙΙ ενοποιούνται σε ένα νέο, εμπλουτισμένο οκτάμηνο σεμινάριο, στόχος του οποίου είναι η κατανόηση της Φωτογραφίας ως φαινόμενο, η λειτουργία της ως οπτική γλώσσα και οι απαιτήσεις και προεκτάσεις της ως εκφραστικό μέσο στο πέρασμα του χρόνου. Το σεμινάριο απαρτίζεται συνολικά από τέσσερις κύκλους, που αποτελούνται από 32 αυτοτελείς θεωρητικές και πρακτικές ενότητες, διάρκειας 2 ωρών η καθεμία.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις 18:00 και κάθε Τετάρτη στις 18.00 αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. Τα σεμινάρια μπορεί να τα παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος. Βεβαιώσεις παρακολούθησης δίνονται με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων. Οι ώρες διεξαγωγής ίσως τροποποιηθούν εφόσον καταστεί αναγκαίο. Διεύθυνση χώρου διεξαγωγής σεμιναρίων: Γαζή 216 με Βλαχάβα, Βόλος. Πληροφορίες – αναλυτικό πρόγραμμα – δηλώσεις συμμετοχής:

Γιάννης Στρατουδάκης: τηλ. 6980481611 και Νατάσα Καρακατσάνη: τηλ. 6973296166.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου