ΕΞΟΔΟΣ

Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για παιδιά

χριστουγεννιάτικες-ιστορίες-για-παι-752431

Από τη «Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – «Αθέμιτος»

Παραγωγή με Χριστουγεννιάτικες ιστορίες για παιδιά, με τίτλο «Πως γλύτωσε η Πρωτοχρονιά… και άλλες ιστορίες» ετοίμασε ενόψει των εορτών η «Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – «ΑΘΕΜΙΤΟΣ».

Η παραγωγή επιτεύχθηκε με τη συμμετοχή νέων συνεργατών της ομάδας, την χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και τη συμπαράσταση του ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Η πρώτη παράσταση θα δοθεί στο «Αχίλλειον» την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ., για τα παιδιά του Βόλου και του Νομού Μαγνησίας. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Στη συνέχεια η παράσταση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο και ώρα, για την ετήσια γιορτή του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, για τα παιδιά των δικηγόρων.

Τέλος θα παρουσιαστεί την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., στον Αλμυρό και στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια είχαν ο Αλέξανδρος Κοσμάς και ο Δημήτρης Νάνος, την επιλογή κειμένων και ενδυματολογία η Λένα Γλύνη, σύνθεση και σκηνικά ο Μάρκος Ντανελυάν. Παίζουν: Μοσχίδης Παντελής, Κοσμάς Αλέξανδρος, Κατσαρού Χριστίνα, Πανάρετου Δανάη, Κουτσοδημήτρης Δημήτρης, Γλύνη Λένα, Γιαννακέ Ελευθερία, Κάπρι Ομηρος, Τάφα Ντόριαν και Σταμοπούλου Φιλιώ.

Εμφανίζονται οι μικροί: Στέλιος Χρηστάκης, Ελλη Καλαμίδα, Γαρουφαλή Παναγιώτα, Γαρουφαλής Γιώργος, Ταταριώτη Ζωή, Γκέκου Μαρκέλα, Σαρσώνη Στέλλα, Κουτσοδημήτρης Κυριάκος. Βοήθησαν: Ανδρίτσου Νατάσα, Ευτυχίδου Ελένη, Φωτεινάκης Μίλτος, Μάρκου Μαρίε.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου