ΕΞΟΔΟΣ

Δύο πατρίδες τραγουδούν

δύο-πατρίδες-τραγουδούν-87425

Συναυλία με την Πολυφωνική και τη Δημοτική Χορωδία Σοφάδων

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε δύο Δημοτικές Χορωδίες θα γίνει ο Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στις 8 μμ, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας Βόλου.

Ο ίδιος Σύλλογος σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου και Σοφάδων, διοργανώνει τη σημερινή μουσική εκδήλωση με τίτλο «Δύο πατρίδες τραγουδούν», προς τιμή των προέδρων από την ίδρυσή του ως σήμερα.

Πρόκειται για μια μουσική εκδήλωση προγραμματισμένη ήδη πολλούς μήνες πριν, που διοργανώνει ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος, σε συνεργασία με τους δύο Δήμους, Βόλου και Σοφάδων.

Η καταξιωμένη Πολυφωνική Δημοτική Χορωδία Βόλου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της, Γιάννη Καρκάλα, και η νέα αλλά γρήγορα ανερχόμενη Δημοτική Χορωδία Σοφάδων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Γιαννέλου, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ενώ ο ηθοποιός Βασίλης Μητσάκης, που γεννήθηκε στους Σοφάδες και έζησε τα μαθητικά του χρόνια στο Βόλο, θα αποδώσει χαρακτηριστικά αποσπάσματα σχετικών λογοτεχνικών σελίδων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου