ΑΛΜΥΡΟΣ

Συναυλία στο κάστρο Πτελεού

συναυλία-στο-κάστρο-πτελεού-121376

Διοργανώνεται το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ

Στο Φτελιό στο Κάστρο, η μουσική συνεχίζεται και φέτος παρόλες τις δυσκολίες.

Τελικά οι εθελοντές του Πολιτιστικού συλλόγου Αιολίς, του Αθλητικομορφωτικού συλλόγου Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων, ο Εξωραϊστικός του Αχιλλείου, ο αθλητικός σύλλογος Πρωτεσίλαος του Πτελεού με τη συνδρομή και της τοπικής ομάδας του Πελίτι κατάφεραν να συντονιστούν και να οργανώσουν από κοινού, για άλλη μια χρονιά, μια μουσική εκδήλωση στον ξεχωριστά όμορφο και «πανόπτη» χώρο του ενετικού κάστρου στο Πτελεό. Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, ο Δημήτρης Παππάς, η Ιφιγένεια Ιωάννου και ο Γιώργος Τσαλαμπούνης βάζουν τον ήχο και το μεράκι της ρεμπέτικης κιθάρας, ταξιδεύοντάς μας σε άλλες εποχές ή ίσως σε ένα διαφορετικό τωρινό μουσικό γίγνεσθαι και οι σύλλογοι βάζουν την απολύτως αναγκαία εθελοντική δουλειά για να πραγματοποιηθεί μια «άλλη» μουσική εκδήλωση σε ένα «αλλοτινό» τόπο.

«Μας πέφτει λίγο αργά η φετινή εκδήλωση με ότι κακό ή καλό φέρνει αυτή η καθυστέρηση. Ομως «κάλλιο αργά παρά ποτέ» για εκδηλώσεις που πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη η περιοχή μας» αναφέρουν οι διοργανωτές, για να προσθέσουν «πάρτε καλού κακού λοιπόν το μπουφανάκι ή τη ζακέτα σας και ανηφορίστε το Σαββατόβραδο 13 Σεπτέμβρη κατά το Κάστρο. Ο περίπατος, έστω ανηφορικός, καλό κάνει σε όλους, ιδιαίτερα αυτή την όμορφη ώρα. Ωστόσο όσοι έχουν σοβαρό πρόβλημα δεν θα απογοητευθούν. Υπάρχει πρόβλεψη να μετακινηθούν με αυτοκίνητα εθελοντών που όμως θα κάνουν περιορισμένα δρομολόγια πριν την έναρξη της συναυλίας».

Ηδη ο χώρος έχει προετοιμαστεί με τη δουλειά που έχει γίνει και από πέρυσι, να δεχθεί τους μουσικόφιλους της περιοχής και όχι μόνο. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει μπαρ με όλα τα απαραίτητα, νερό, μπύρες, κρασί κ.λ.π, και η είσοδος θα έχει συμβολικό τίμημα – ενίσχυση στους συλλόγους που έχουν τη φροντίδα και την ευθύνη της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα 6974374582 και 6977733933.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου