ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Επιπλέον αγώνες για Βολικάκη

επιπλέον-αγώνες-για-βολικάκη-667168

Μετά τις διαστάσεις που πήρε η τοποθέτηση του Χρήστου Βολικάκη για το επερχόμενο αγωνιστικό πλάνο της ελληνικής ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ο πρόεδρος Παναγιώτης Πριστούρης έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στον Βολιώτη ασημένιο πρωταθλητή Ευρώπης και στον έναν αγώνα που καλύπτει η ομοσπονδίαπρόσθεσε ακόμα έναν.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΠ επικοινώνησε προσωπικά με τον ασημένιο πρωταθλητή Ευρώπης, ενημερώνοντάς τον πως κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συναθλητές του.

Στη συνέχεια οι δύο τους συναντήθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου είχαν το χρόνο να συζητήσουν τα ζητήματα που αφορούν την ποδηλασία πίστας. Την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από τη Γαλλία, ο Βολικάκηςείχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μείωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Τώρα όσοναφορά το αγωνιστικό πλάνο, που ήταν και το καυτό θέμα συζήτησης, ο πρόεδρος της ΕΟΠ διαβεβαίωσε τον 28χρονο βολιώτη ποδηλάτη πως θα ταξιδέψει στο παγκόσμιο κύπελλο της Ολλανδίας (11-13 Νοεμβρίου) αλλά και σε εκείνο τον ΗΠΑ (25-26 Φεβρουαρίου).

Ωστόσο οι δύο αγώνες κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι αρκετοί για να δώσουν στον Βολικάκητην πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 και έτσι θα αναγκαστεί να καλύψει ο ίδιος τα έξοδα για γκρανπριπου θα γίνουν σε Ελβετία και Πορτογαλία μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

  • Σχετικά άρθρα:

Κίνδυνος να σταματήσει ο Βολικάκης!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου