AROUND THE WEB

Γάτα έζησε επί οκτώ μέρες μέσα σε πακέτο που ταχυδρομήθηκε

γάτα-έζησε-επί-οκτώ-μέρες-μέσα-σε-πακέτ-50069

Η Cupcake είναι μία πραγματικά τυχερή γάτα. Κατάφερε να επιζήσει για οκτώ μέρες κλεισμένη μέσα σε ένα κουτί όταν η ιδιοκτήτριά της την ταχυδρόμησε κατά λάθος χωρίς να το αντιληφθεί.

Η Julie Bagott από τη νοτιοδυτική Αγγλία δεν κατάλαβε ότι το κατοικίδιό της έπαιρνε έναν υπνάκο στο κουτί με τα DVD που είχε πουλήσει και που σκόπευε να ταχυδρομήσει. Έτσι το έκλεισε και το έστειλε για αποστολή με την ίδια μέσα. Αφού ταξίδεψε περίπου 400 χιλιόμετρα η Cupcake έφτασε στο Δυτικό Σάσεξ, στην άλλη πλευρά της χώρας. Όταν οι παραλήπτες άνοιξαν το κουτί για να δουν τα DVD που είχαν αγοράσει βρήκαν μέσα το συμπαθές κατοικίδιο κουλουριασμένο στις ταινίες αλλά ζωντανό.

«Η Cupcake ήταν φοβισμένη, νευρική και πολύ αφυδατωμένη», αναφέρει η Evening Standard. Η γάτα μεταφέρθηκε αμέσως σε κτηνιατρικό κέντρο για να διαπιστωθεί ότι ήταν καλά στην υγεία της και ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης μέσω του microchip της.

«Όλοι ενθουσιαστήκαμε και ακόμα περισσότερο όταν διαπιστώσαμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας (μέσω του microchip) ίσχυαν μέχρι σήμερα και ήμασταν σε θέση να επικοινωνήσουμε με τους ιδιοκτήτες της αμέσως» δήλωσαν αργότερα οι κτηνίατροι, μέσω δελτίο Τύπου το οποίο επίσης ανέφερε: «Έψαχναν μανιωδώς για την αγαπημένη τους γάτα, αφισοκόλλησαν την περιοχή αλλά ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να έχει ταχυδρομηθεί στο Δυτικό Σάσεξ, πάνω από 400 χιλιόμετρα μακριά».

Η τυχερή γάτα επέστρεψε στην ιδιοκτήτρια της το Σάββατο με την ίδια να δηλώνει κλαίγοντας ότι νιώθει απαίσια γι’ αυτό που συνέβη. «Θέλω να πω ότι έβαλα όλα τα πράγματα στο κουτί και το σφράγισα αμέσως. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφερε να μπει εκεί μέσα. Είναι θαύμα που παρέμεινε ζωντανή και κατάφερε να επιβιώσει από αυτή την φοβερη δοκιμασία», ανέφερε η ίδια.

real.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου