ΠΕΝΘΙΜΑ

Ψήφισμα

ψήφισμα-72847

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλίων, συνελθόν εκτάκτως κατόπιν προσκλήσεως του Αιδεσιμοτάτου Προέδρου αυτού πρεσβ. Αθανασίου Ι. Σκοπιανού σήμερον την 21ην Μαρτίου 2018 περί ώραν 6ην απογευματινήν επί τω αγγέλματι του θανάτου του διατελέσαντος επί σειρά ετών ως ιεροψάλτης λαμπαδάριος εις το αριστερόν αναλόγιον του ιερού ναού, εκκλησιαστικός επίτροπος, και πάγιο μέλος του Δ.Σ. τουυ Σουρλιγκείου Ιδύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

κυρίου Αθανάσιου Γκαβαρδίνα

διακονίσαντος θεοφιλώς, θεαρέστως και φιλοπόνως επί πολλά έτη τον Ιερόν ημών Ναόν και πλείστα προσενεγκόντος εις την ενορίαν των Καναλίων, απεφάσισεν ομοφώνως:

1) Όπως εγγράψη αυτόν εις τα δίπτυχα ίνα κατά τας ιεροτελεστίας μνημονεύεται και εις το βιβλίο των δωρητών του ιερού ναού.

2) Όπως κηρύξη τριήμερον πένθος από της σήμερον 21ης εως Παρασκευής 23ης Μαρτίου 2018.

3) Όπως αναρτηθούν μεσίστιοι αι σημαίαι του Ιερού Ναού.

4) Όπως παραστή σύσσωμον εις την Νεκρώσιμον Ακολουθίαν.

5) Όπως επιδώση το παρόν και εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια αυτού εις τους συγγενείς του κοιμηθέντος.

6) Όπως καταθέση αντί στεφάνου το προϊόν του κυτίου από το άναμμα των κεριών εις την μνήμη του που βρίσκεται τοποθετημένο εις το Νάρθηκα, στους δύο τοπικούς συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων των αντίστοιχων σχολείων του χωριού, ήτοι Νηπιαγωγείου-Δημοτικού και Γυμνασίου- Λυκείου Καναλίων.

7) Όπως Δημοσιεύσει το παρόν εις τον τοπικόν Τύπον.

Μη υπάρχοντος ετέρου θέματος λύεται η συνεδρίασις.

Ο Πρόεδρος Ακριβές αντίγραφον αυθημερόν Τα μέλη

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αιδ/τος Αθανάσιος Ι.Σκοπιανός

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου