ΠΕΝΘΙΜΑ

Εις Μνήμην Γεωργίου Γαγάρα

εις-μνήμην-γεωργίου-γαγάρα-369686

Ευχαριστήριο

Κάνοντας τον απολογισμό, των τελευταίων ετών, μηνών, ημερών του λατρεμένου μας πατέρα, Γεωργίου Γαγάρα, που αξιώθηκε, σε απόσταση αναπνοής, να πλησιάσει ένα αιώνα ζωής, εμείς τα παιδιά του, θεωρούμε ιερό χρέος να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, κάποια πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα του, αφήνοντας γλυκιά ανάμνηση, ότι γύρω μας υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μπορούν να μην είναι μόνον επαγγελματίες, κάνοντας τη διαφορά στη κοινωνία μας.

Έτσι λοιπόν, αρχικά θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ,

-στον προσωπικό του ιατρό-ουρολόγο, Βαραλή Σπυρίδωνα, που για αρκετά χρόνια του συμπαραστάθηκε στο σπίτι, πολλές φορές αφήνοντας το ιατρείο του,

-στην ιατρό-μικροβιολόγο Παπαδοπούλου Μερώπη, που αγόγγυστα, έσπευδε κάθε ώρα της ημέρας, προκειμένου να έχουμε άμεσα τα αναγκαία αποτελέσματα,

-το προσωπικό ιατρούς, νοσηλευτές γραμματεία της κλινικής “ΕΛΠΙΣ”, όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες, ιδιαιτέρως όμως την ιατρό Αικατερίνη Ξηροκώστα, όχι μόνο για την στήριξη στον τομέα της ειδικότητάς της, αλλά κυρίως για την ανθρωπιά με την οποία αντιμετώπισε τον ασθενή και τους οικείους του, σε κάθε ενημέρωση που με ζεστό χαμόγελο έδινε.

Επίσης ευχαριστούμε όσους από τους παλιούς φίλους, συναδέλφους, γείτονες και γνωστούς θυμήθηκαν τον συνεπή επαγγελματία τραπεζικό, αλλά και τον ευαίσθητο ζωγράφο- καλλιτέχνη και τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκφορά.

Τέλος όλους όσους έστω και δια τηλεφώνου, ενδιαφέρονταν για την πορεία της υγείας του, ενθυμούμενοι τον πράο και καλοσυνάτο άνθρωπο Γεώργιο Γαγάρα.

Είμαστε σίγουροι ότι στο ταξίδι της ψυχής, ο αγαπημένος μας πατέρας Γεώργιος Γαγάρας, έχει βάλει ρότα, προς τα φωτεινότερα εκείνα βασίλεια, όπου το φως ανέσπερο λάμπει.

Όσο για μας έχουμε πολύτιμη παρακαταθήκη, να πορευόμαστε το πλήθος των αρετών των γονιών μας.

Τα παιδιά του: Άννα Γαγάρα & Δημήτριος Γαγάρας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου