ΠΕΝΘΙΜΑ

Στη μνήμη της λατρεμένης γιαγιάς..

στη-μνήμη-της-λατρεμένης-γιαγιάς-533396

Η λατρεμένη μητέρα, γιαγιά, προγιαγιά, αδελφή, και θεία Κερασιά I. Κακλαμάνου πέρασε στην αιωνιότητα, την Κυριακή 3 Μαΐου 2015. Εκείνοι που την αγάπησαν και αγαπήθηκαν από εκείνη ευλογήθηκαν με τα πολλά πολύτιμα μαθήματα, την ανεκτίμητη αγάπη, προστασία και φροντίδα που χάρισε απλόχερα κατά τη διάρκεια των 87 της χρόνων, αλλά πάνω από όλα, υπήρξαν μάρτυρες ενός δυναμικού, ανιδιοτελούς και γενναιόδωρου ανθρώπου. Όλοι όσοι εγκαρδίως δέχτηκαν αυτά τα δώρα και μαθήματα, θα συνεχίζουν να τα κάνουν πράξη διασφαλίζοντας ότι η οικογένεια είναι ο πιο σημαντικός δεσμός που έχουμε σε αυτή τη ζωή, ότι μπορούμε να βελτιώσουμε το όποιο παρελθόν μας με τον τρόπο που θα επιλέξουμε να ζήσουμε το παρόν μας, και ότι η αγάπη είναι ότι πιο σημαντικό και είναι αυτή που μπορεί, και πάντα θα κάνει τα πάντα καλύτερα. Το ατρόμητο και ακλόνητο πνεύμα της μπορεί να περιγραφεί μόνο ως η αληθινή έννοια της δύναμης -μια πραγματική μαχήτρια. Ποτέ δεν συμβιβάστηκε, ποτέ δεν εγκατέλειψε, και ποτέ δεν παρέπεσε των πιστεύω της. Για τους αγαπημένους της, η Κερασιά Ι. Κακλαμάνου αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα υπόδειγμα της ομορφιάς και της ζεστασιάς που κρύβει μια απλή ανθρώπινη καρδιά.

Η Κερασιά Ι. Κακλαμάνου, η κεφαλή της οικογενείας μας, ήταν το πιο αυθεντικό και αξιοπρεπής πρόσωπο που είχαμε ποτέ την τύχη να γνωρίσουμε. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν ποια ήταν αυτή η μοναδική κι αξέχαστη γυναίκα, και την σημασία που είχε για εμάς, αλλά το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσω των δύο παιδιών της, των τεσσάρων εγγονών της, των δύο δισεγγονών της, των δύο επιζώντων αδελφών της, και της εκτεταμένης οικογένειας και των φίλων που μοιράστηκαν τη ζωή της. Όπως μια πραγματική καθοδηγήτρια, η μεγαλύτερη κληρονομιά της και η μεγαλύτερη περηφάνεια της είναι η οικογένεια που ανάθρεψε, στη οποία αφιέρωσε όλη της ζωή και για την οποία θυσίασε τόσα πολλά. Οι κόρες της, η Μαρία Αρχολέκα, σύζυγος Μάνου, και οι δύο κόρες τους Ιωάννα και Μαγδαληνή (σύζυγος Τηλέμαχου και τα δύο παιδιά τους Αναστασία και Αντώνης) και η Ελένη Ελάμπντ, σύζυγος Σαμίρ, και οι δύο κόρες τους Ιωάννα και Κερασία, τα αδέλφια της Αποστόλης και Ευθυμία Κωτή, και οι πολυάριθμοι συγγενείς και φίλοι που ακόμα και εάν δεν αναφέρονται παραμένουν το ίδιο αγαπητοί.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου, ώρα 4:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου – Ν. Κοιμητηρίου – Βόλου. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 3:30 μ.μ.. Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους όπως συνοδεύσουν την εκφορά της. ’Οποιος επιθυμεί να γιορτάσει μαζί μας την δύναμη της αγάπης και το σθένος της Κερασιάς που παραδειγματικά έδωσε όλη της τη ζωή, είναι ευπρόσδεκτος να προσφέρει μια αναπάντεχη πράξη καλοσύνης προς τιμήν της.

Την ευχαριστούμε που μας έδειξε πως ν’ αγαπάμε με όλη μας την καρδιά, την αγαπάμε απέραντα και παντοτινά και της ευχόμαστε καλό ταξίδι! Τώρα πια θα μας προσέχει από ψηλά!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου