ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Στη μακρινή Γαλικία άφησε ην τελευταία του πνοή Μετανάστης καταγόμενος από την Κερασιά

στη-μακρινή-γαλικία-άφησε-ην-τελευταί-720128

Μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας, στην επαρχία της Γαλικίας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 χρόνων ο Γιώργος Κυριαζής, καταγόμενος από τη Μαγνησία.

Ο Γιώργος Κυριαζής γεννήθηκε στην Κερασιά. Σε νεαρή ηλικία τη δεκαετία του ’60 ξενιτεύτηκε στη Γερμανία όπως και άλλοι πολλοί Βολιώτες. Λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να μεταβεί στην Ισπανία μαζί με τη σύζυγό του Ντολόρες (Θεοδώρα), που ήταν Ισπανίδα στην καταγωγή, «έστησαν» τη δική τους οικογένεια στην Ποντεβέδρα της Γαλικίας, όπου και διέμεινε μόνιμα. Ανέπτυξε διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες (κατασκευές και παραγωγή οίνου), ενώ τα τελευταία χρόνια ως συνταξιούχος είχε την ευκαιρία να χαρεί τα εγγόνια που του χάρισε η μονάκριβη κόρη του Βάσω ( Βασιλεία) αλλά και να ταξιδέψει αρκετές φορές μετά από πολλά χρόνια στο Βόλο και τη γενέτειρά του την Κερασιά, με την οποία πάντα τον συνέδεαν δεσμοί αγάπης.

Προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του σε Νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή, «προδομένος» από την καρδιά του.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους δικούς του ανθρώπους, τα αδέρφια του στο Βόλο όσο και στους συγγενείς τους στη γενέτειρά του την Κερασιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου