ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Συνεργασία του καθ. Ιατρικής Νίκου Γιαννουκάκη με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης

συνεργασία-του-καθ-ιατρικής-νίκου-για-273868

Την Παιανία επισκέφθηκε ο διαπρεπής ομογενής καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Pittsburgh και εκτελεστικός σύμβουλος του πανεπιστημιακού Αμερικανικού Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικής και Υμνολογίας (ASBMH), Δρ. Νίκος Γιαννουκάκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το νέο πρόγραμμα δράσης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης, στον τομέα ανάπτυξης των εξωτερικών πολιτιστικών σχέσεων και ιδιαίτερα της προοπτικής μορφωτικών ανταλλαγών με το Αμερικανοελληνικό Ίδρυμα της Μείζονος Δυτικής Πενσυλβάνια (AHFWP) και τα εκπαιδευτικά κέντρα -πανεπιστημιακά και άλλα- της περιοχής του Πίττσμπουργκ.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Τέχνης υποδέχθηκε τον κορυφαίο επιστήμονα παραθέτοντας γεύμα φιλοξενίας με εκλεκτούς συνδαιτυμόνες τον καθηγητή της Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, τον ποιητή και δοκιμιογράφο Δημήτρη Καραμβάλη, τη φιλόλογο-διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννα Παπαβασιλείου, την επίτιμη δικηγόρο και ποιήτρια Μαριάννα Βλάχου, τον επίτιμο Πρόεδρο των Επιχειρηματιών της Παιανίας, γεωπόνο Σωτήρη Νικολογιάννη, τη γεωπόνο Κατερίνα Νικολογιάννη και τον ιατρό και συλλέκτη Δρ. Νίκο Δάβαρη.

Στη διάρκεια της κοινωνικής ημερίδας οι προσκαλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ζωγραφικό έργο «The Elegy of martyrdom» της Αμαλίας, το οποίο θα φιλοξενείται στο Κέντρο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου