ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ελληνική ταβέρνα στην Ολλανδία σερβίρει πιάτο Τσίπρα και Βαρουφάκη

ελληνική-ταβέρνα-στην-ολλανδία-σερβί-456898

Tί προτιμάτε: Πιάτο Τσίπρα, Βαρουφάκη ή Ντάισελμπλουμ; Την δημοσιότητα των τριών αυτών πολιτικών προσώπων εκμεταλλεύτηκε μια ελληνική ταβέρνα στο Ναϊμέγκεν της Ολλανδίας και με αφορμή το Eurogroup αλλά και την Σύνοδο Κορυφής, το εστιατόριο δημοσίευσε μία φωτογραφία του καταλόγου του.

Είχε το πιάτο «Τσίπρα» που είναι φιλετάκια χοιρινά με σάλτα, πιάτο «Βαρουφάκη» που είναι σουβλάκι, χοιρινή μπριζόλα και γύρος και το πιάτο «Ντάισελμπλουμ» που είναι σουβλάκι, σουτζούκι και γύρος! Το πιο ακριβό είναι το… πρωθυπουργικό πιάτο που κοστίζει 18 ευρώ ενώ τα άλλα κοστίζουν 17,50 ευρώ. Μάλιστα οι τιμές είναι και σε δραχμές ενώ o τίτλος του καταλόγου είναι «Grexit weken» δηλαδή «εβδομάδα Grexit».

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είναι ο 62χρονος Δημήτρης Κοτσαλας ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να καυτηριάσει τα όσα ακούγονται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα gelderlander.nl, αναφέρει πως είναι πολύ νευρικός για το τι θα συμβεί ανάμεσα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

star.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου