ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Washington Post: Νέο εστιατόριο σερβίρει γύρο σε οικονομικές τιμές

washington-post-νέο-εστιατόριο-σερβίρει-γύρο-σε-οι-425490

Εγκωμιαστικό άρθρο για ένα νέο ελληνικό εστιατόριο που θα ανοίξει στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών και θα προσφέρει οικονομικό φαγητό, φιλοξενεί σήμερα η Washington Post.

Το εστιατόριο GRK, που πρωτοάνοιξε στη Νέα Υόρκη και προσφέρει γρήγορο φαγητό σε οικονομικές τιμές, θα ανοίξει στις 18 Ιουλίου στο Ντούποντ.

Η δημοσιογράφος του άρθρου, Μάουρα Τζούτκινς, αναφερεται στο μενού του εστιατορίου, από το οποίο φυσικά δε λείπει ο «yeero» (γύρος).

«Οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε “Υeero (γύρο)” και σε ένα πιάτο. Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κοτόπουλο, χοιρινό, μανιτάρια Portobello, αρνί ή βόειο κρέας. Όλα αυτά συνοδεύονται με ρύζι, πατάτες τσιπς, λαχανοσαλάτα ενώ υπάρχουν και τρία διαφορετικά είδη τζατζικιού. Το μενού θα έχει επίσης σαλάτες αλλά και φρέσκο ή παγωμένο γιαούρτι με 16 επιλογές dressing, όπως σύκα ή γλυκό του κουταλιού κεράσι. Τέλος θα μπορείτε να πιείτε μπύρα ή κρασί αλλά και ελληνική σόδα.».

Σύμφωνα με το άρθρο, το GRK θα έχει μια μεγάλη αίθουσα με καθιστικό ενώ θα παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 3 τα ξημερώματα τα Σαββατοκύριακα.

Το πρώτο κατάστημα στην Ουάσινγκτον θα ακολουθήσουν και άλλα, καθώς ο ιδιοκτήτης του, Γιώργος Νίκας, σχεδιάζει να το επεκτείνει και σε άλλες οκτώ περιοχές κατά τη διάρκεια των επόμενων χρόνων.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου