ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Το ελληνικό εστιατόριο που έγινε «αξιοθέατο» της Μελβούρνης

το-ελληνικό-εστιατόριο-που-έγινε-αξι-493529

Εξυπηρετεί περί τους 7.000 πελάτες την εβδομάδα και καταναλώνει πέντε τόνους κρέατος στο ίδιο διάστημα. Ο λόγος για το ελληνικό εστιατόριο της Μελβούρνης «Σταλακτίτες» που αποτελεί πλέον αξιοθέατο της πόλης. Αναφέρεται σε τουριστικούς οδηγούς, το επικαλούνται τα μέσα ενημέρωσης και το επισκέπτονται αρκετοί επώνυμοι τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ήταν το πρώτο εστιατόριο που λειτουργούσε επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και όλοι οι Μελβουρνιώτες και οι τουρίστες, αλλά κυρίως οι ξενύχτηδες ήξεραν και ξέρουν ότι εκεί θα πάνε να φάνε οποιαδήποτε ώρα. Το εστιατόριο «Σταλακτίτες» λειτούργησε για πρώτη φορά στην «ελληνική γωνιά» της Λόνσντεϊλ Στριτ πριν 35 χρόνια όπου και παραμένει.

Πρόσφατα το εστιατόριο, το οποίο διευθύνει η Νικόλ Παπασάββα (πρώην Κωνσταντόπουλου) έκλεισε για λίγο καιρό προκειμένου να ανακαινιστεί.

Η Νικόλ είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την επιχείρηση που ξεκίνησε ο παππούς της και υπογραμμίζει ότι «με τις αλλαγές που έγιναν θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι το εστιατόριο «Σταλακτίτες» θα είναι εδώ για άλλα 50 χρόνια και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το κέντρο της Μελβούρνης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου