ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς ανανεώσεων και… ΕΑΚ κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου

σε-ρυθμούς-ανανεώσεων-και-εακ-κινείτ-7976

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Σε ρυθμούς προγραμματισμού της νέας χρονιάς κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους ανθρώπους της διοίκησης να θέτουν προτεραιότητα το τρέχον διάστημα σε μια σειρά ζητημάτων, που αφορούν ανανεώσεις συνεργασιών με ποδοσφαιριστές και μεταγραφές.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό περιμένουν και την απάντηση του Δήμου Βόλου, σχετικά με τη χρήση του σταδίου ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος», το οποίο οι ερυθρόλευκοι θεωρούν και δικαίως τη φυσική τους έδρα και στο οποίο επιθυμούν να δώσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ανάλογη απάντηση περιμένουν και οι ομάδες του ΝΠΣ Βόλος και του Θησέα Αγριάς, που έχουν επίσης ζητήσει με αίτημά τους το στάδιο ΕΑΚ.

Σαφώς, ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμανα χρησιμοποιεί και το Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο μίσθωσε πέρυσι για τρία χρόνια. Τα γραφεία της ομάδας άλλωστε είναι στο Πανθεσσαλικό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» χρησιμοποιούν και το βοηθητικό του σταδίου για τις προπονήσεις τους.

Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει για τον Ολυμπιακό έγκειται στο γεγονός, ότι αν το στάδιο του ΕΑΚ «κλείσει» για ανακατασκευή, προκειμένου να γίνει λειτουργικό, θα χρειαστούν αρκετοί μήνες -πιθανόν και έξι- ώστε να είναι έτοιμο, σε μια διαδικασία στην οποία εμπλέκεται και η Περιφέρεια Θεσσαλίας και έτσι, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τελικές απαντήσεις, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται σε αναμονή.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις συνεργασίας, ήδη στο ρόστερ της ομάδας θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν οι: Στάθης Ρόκας, Πέτρος Διβανές, Αντώνης Καμπλιώνης, Κλεβί Κόλα, Σάκης Σάββας, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Χρήστος Νόνης και Βαγγέλης Αγγελής, ενώ ανανέωση υπήρξε και για τον Γιώργο Πατσή.

Τα υπόλοιπα μέτωπα που είναι… ανοιχτά και αφορούν κυρίως τους Λεωνίδα Χρήστου και Ανδρέα και Δήμο Κόκα, αναμένεται να κλείσουν τις επόμενες ημέρες, με τη διοίκηση και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη να επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους.

Σχετικά, με τον τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη, στον Ολυμπιακό περιμένουν απάντησή του, στην πρόταση που του έχει γίνει, ενώ απομένουν και οι ανακοινώσεις για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποδεσμευτούν από την ομάδα.

Τέλος, σχετικά με την Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, εκείνη θα γίνει στις 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου