ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με θετική ενέργεια ο Ολυμπιακός

με-θετική-ενέργεια-ο-ολυμπιακός-229600

Με θετική ενέργεια, με νοοτροπία νικητή, με αισιοδοξία και με τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου αύριο (3 μμ) στο Πανθεσσαλικό, στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος για την 9η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής… με την «ερυθρόλευκη» ομάδα να μην έχει απουσίες, και στο τελευταίο για το 2017 παιχνίδι στο Βόλο να θέλει μια νίκη με πολλά οφέλη…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το αυριανό ματς είναι το τελευταίο της χρονιάς στο Πανθεσσαλικό, αφού μετά ο Ολυμπιακός έχει δυο ματς εκτός έδρας στη Βοιωτία με Αμβρυσσέα (26/11) και στο Μαρτίνο με Οπούντιο (3/12), κι ενώ στην 12η αγωνιστική (10/12) οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και στην 13η (17/12) τελευταία του α΄ γύρου παίζουν στον Αλμυρό… επιστρέφοντας σε αγώνα στον Βόλο στις 7 Ιανουαρίου στο ματς με το Βελούχι…

Μπορεί σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου να υπάρχει μια διαφορά 8 βαθμών από την κορυφή όπου βρίσκεται ο αυριανός αντίπαλος, αλλά στην ερυθρόλευκη ομάδα από αύριο ξεκινούν την προσπάθεια να βρεθούν πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Οι ερυθρόλευκοι για αύριο δεν θέλουν να σκέπτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα μειωθεί η διαφορά… Αρχικά θα μειωθεί από τους 8 στους 5 βαθμούς, και με μια ακόμη νίκη του Ολυμπιακού στην 10η αγωνιστική η διαφορά από 5 θα γίνει 2… αφού ο πρωτοπόρος στην αγωνιστική αυτή κάνει ρεπό…

Το πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό που θέλει να αντιδράσει μόνο με νίκες στα δυο ματς του Νοέμβρη, τα οποία είναι καθοριστικά για τη συνέχεια, είναι ο κόσμος αύριο να του δώσει θετική ενέργεια, και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει δυναμικό παρών αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον ΝΠΣ.

Φίλε Ολυμπιακέ Βόλου, η παρουσία σου στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου αυτή την αγωνιστική είναι καταλυτικής σημασίας για την ομάδα μας. Το δυνατό χειροκρότημα και η θετική σου ενέργεια είναι σημαντικά για να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε τους παίκτες μας.

Ας μετουσιωθούμε όλοι στον 12ο παίκτη, δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας. Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια, σεβόμενοι απόλυτα την 80χρονη ιστορία του συλλόγου μας.

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΝΠΣ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών έως 17): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία, και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του». Επίσης στα θετικά για τον Ολυμπιακό εκτος από τη στήριξη του κόσμου είναι και το ότι ο προπονητής Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του…

Κάλεσμα και από Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Β.:

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Β. για τον αγώνα των ερυθρολεύκων με τον Ν.Π.Σ. Βόλος την Κυριακή 19/11 και με την οποία ζητά κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους, αφού οποιαδήποτε τιμωρία αποτελεί το καλύτερο δώρο, όπως επισημαίνεται, στους ανταγωνιστές της ομάδας. Αναλυτικά: «Φίλοι και οπαδοί του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στο Πανθεσσαλικό, η αγαπημένη μας ομάδα έχει αγώνα. Υποδεχόμαστε στην έδρα μας την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια των παικτών μας για τη νίκη.

Μια νίκη που είναι απαραίτητη για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Football League.

Σε συνέχεια της πολύ καλής απόδοσης των παικτών μας στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, σας δίνετε η ευκαιρία να τους δώσετε με τη μαζική σας παρουσία δύναμη και παράλληλα να βοηθήσετε τον Σύλλογο της καρδιάς σας αγωνιστικά και οικονομικά.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκδηλώσεις στήριξης της ομάδας μας θα είναι κόσμιες χωρίς βωμολοχίες και ενέργειες που θα επιφέρουν την τιμωρία του Συλλόγου μας. Τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν, και αποτελούν το καλύτερο δώρο για τους ανταγωνιστές μας. Ραντεβού στο ερυθρόλευκο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 15.00 και καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Στο Πανθεσσαλικό οι Ακαδημίες

Με άλλη ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου καλεί τα παιδιά της ακαδημίας λόγω της αναβολής των οικείων πρωταθλημάτων να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός Β.-Ν.Π.Σ. Βόλος. Αναλυτικά: «Με απόφαση της Επιτροπής Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΘ, όλοι οι αγώνες των παιδικών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου 18 και 19 /11/2017 λόγω καιρού αναβάλλονται. Καλούνται όλα τα παιδιά της Ακαδημίας ποδόσφαιρου του Συλλόγου μας την Κυριακή 19/11/2017 και ώρα 14.15 με συνοδεία της μητέρας τους και με την επίσημη στολή αγώνος να παρευρίσκονται στη δεύτερη πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα γίνονται κανονικά από Δευτέρα 20/11/2017 τις ώρες που αναφέρονται στο πρόγραμμα».

Ανακοίνωση «ΝΠΣ Βόλος»

Η διοίκηση του «ΝΠΣ Βόλος» καλεί τους φιλάθλους της να μην παρευρεθούν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Volos NFC εκφράζει την επιθυμία της και καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να μην παρευρεθούν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Volos NFC που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Εξάλλου υπάρχει απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας που απαγορεύει την μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων, την οποία και θα πρέπει να σεβαστούμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου