ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 12ο παίκτη τον κόσμο ο Ολυμπιακός

με-12ο-παίκτη-τον-κόσμο-ο-ολυμπιακός-230935

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τον κόσμο να είναι ο 12ος παίκτης, χωρίς απουσίες, με αισιοδοξία και νοοτροπία νικητή, θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό (3 μμ), για την 9η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής…

Μπορεί για τον Ολυμπιακό Βόλου να υπάρχει μια διαφορά 8 βαθμών από την κορυφή όπου βρίσκεται ο κυριακάτικος αντίπαλος, αλλά στην ερυθρόλευκη ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους και με νίκες να βρεθούν πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Το πιο θετικό, για τον Ολυμπιακό που θέλει να αντιδράσει μόνο με νίκες στα δυο ματς του Νοέμβρη, τα οποία είναι καθοριστικά για τη συνέχεια, είναι για την Κυριακή ο κόσμος, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσει δυναμικό παρών αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας αγωνίζεται κόντρα στον ΝΠΣ.

Φίλε Ολυμπιακέ Βόλου, η παρουσία σου στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου αυτή την αγωνιστική είναι καταλυτικής σημασίας για την ομάδα μας. Το δυνατό χειροκρότημα και η θετική σου ενέργεια είναι σημαντικά για να εμψυχώσουμε και να στηρίξουμε τους παίκτες μας.

Ας μετουσιωθούμε όλοι στον 12ο παίκτη, δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας. Ας γίνουμε όλοι μαζί μια γροθιά, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια, σεβόμενοι απόλυτα την 80χρονη ιστορία του συλλόγου μας.

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΝΠΣ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών έως 17): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία, και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Μόνο νίκες

Ο Ολυμπιακός, τώρα, μετά από τρεις ισοπαλίες (δυο συνεχόμενα 0-0 και το 1-1 με τη Νίκη) έμεινε πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄ Εθνικής και έχει την επομένη (9η) αγωνιστική (19/11) τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό με τον ΝΠΣ Βόλος που είναι πρωτοπόρος. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να σκέπτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα συνεχίσει να «υποστηρίζεται» ο στόχος για να μειωθεί η διαφορά…

Με νίκη την Κυριακή η διαφορά από τον πρώτο θα μειωθεί από τους 8 στους 5 βαθμούς, και με μια ακόμη νίκη του Ολυμπιακού στην 10η αγωνιστική (26/11 παίζοντας στη Βοιωτία με τον Αμβρυσσέα) η διαφορά από 5 θα γίνει 2… αφου ο πρωτοπόρος στην αγωνιστική αυτή κάνει ρεπό…

Βλέποντας πάντως τα ματς ένα-ένα, αυτό που απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό είναι αυτό της Κυριακής με τη νεοσύστατη ομάδα στο Πανθεσσαλικό, που είναι το μοναδικό γήπεδο που ο ΝΠΣ Βόλος γνώρισε ήττα (από τη Νίκη), και οι «ερυθρόλευκοι», εκτός του ότι δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, όταν ήδη βρίσκονται 8 βαθμούς πίσω, θέλουν το ματς και για το γόητρο…

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό είναι η στήριξη που θα έχει, καθώς η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη, αλλά και το ότι ο προπονητής Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του…

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 19/11 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο Στάθης Γκορτσίλας, από την ΕΠΣ Μακεδονίας .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου