ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελευταίο αντίο στην «ψυχή» της κερκίδας του Ολυμπιακού Βόλου

τελευταίο-αντίο-στην-ψυχή-της-κερκί-801157

Από τη θύρα 1 του Παραδείσου θα παρακολουθεί πλέον τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, ο Γιώργος Σύρμος, με την ψυχή της ερυθρόλευκης κερκίδας επί δεκαετίες να φεύγει χθες από τη ζωή σε ηλικία 41 χρόνων.

Το «αλάνι» όπως τον χαρακτήριζαν οι συνδεσμίτες των Austrian Boys ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και πρωτομάστορας του οργανωμένου πυρήνα των ερυθρόλευκων οπαδών, αλλά χθες λύγισε νικημένος από τον καρκίνο, ο οποίος του επιτέθηκε τον τελευταίο χρόνο.

Ο Γιώργος δεν μπόρεσε να βγει νικητής στην τελευταία του μάχη, όσο κι αν πάλεψε, όσο κι αν ήθελε, αλλά δεν ήταν εφικτό να παραμείνει δίπλα στα «αδέρφια» του και τον Ολυμπιακό Βόλου, για τον οποίο ήταν όλη του η ζωή, ενώ ακόμη και αντίπαλοι οπαδοί, είχαν να πουν έναν καλό λόγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο χαμογελαστό παιδί, όπως τον γνώρισαν ακόμη και από αντίπαλα στρατόπεδα.

Ψυκτικός στο επάγγελμα αλλά άνεργος τον τελευταίο καιρό, ο Γιώργος Σύρμος έφυγε χθες από τη ζωή νοσηλευόμενος στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, με τον καρκίνο να τον χτυπά στους αδένες.

Πάντα στο πέταλο τραγουδούσε τα συνθήματα της αγαπημένης του ομάδας, παρακινώντας και τους υπόλοιπους σε ένα ερυθρόλευκο πάρτι, με τους φίλους του Ολυμπιακού να τον αποχαιρετούν σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης. Γεννημένος μαχητής έφυγε σαν νικητής και σαν τέτοιο θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα τα δικά του «αδέρφια».

Για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Σύρμου, το δικό του αντίο εξέφρασε μέσω συλλυπητήριας ανακοίνωσης και ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας: «Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΜΟΥ, ιδρυτικού μέλους των AYSTRIAN BOYS και αγνού οπαδού του ιστορικού μας συλλόγου. Το Δ/κο συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα είναι παρών στην εξόδιο ακολουθία, σήμερα Τετάρτη και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, για το τελευταίο αποχαιρετισμό στο φίλο μας και συνοδοιπόρο στα όνειρα μας, για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας, Γιώργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων, Austrian Boys, τονίζουν:

«Ο αγαπητός όλων μας Σύρμος έφυγε από κοντά μας. Μια ακόμη θέση στο πέταλο θα είναι άδεια. Γιώργο θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και στις μνήμες μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ τις εκδρομές που έχουμε κάνει από εκεί ψηλά. Να μας προσέχεις…SIRMOS RIP», αναφέροντας επίσης: «Σήμερα, έχουμε υποχρέωση όλοι μας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του Γιώργου. 10:15 στην εκκλησία της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ για ένα δυναμικό τελευταίο αντίο στο Γιώργο ΜΑΣ. Όλοι με τα διακριτικά μας και με μια φωτοβολίδα στο χέρι να γίνει η τελευταία του βόλτα στο Club και στο ΕΑΚ. Ούτε ο θάνατος είναι αρκετός ούτε εκεί θα είσαι μοναχός».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Σύρμου. Αναλυτικά: «Ένας από τους αγνούς οπαδούς της ομάδας μας, ο Γιώργος Σύρμος, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Αγάπησε τον Ολυμπιακό, όσο τίποτε άλλο στη ζωή του και η μνήμη του θα μείνει χαραγμένη μέσα μας. Ο ΣΦΟΒ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Σύρμου. Καλό Παράδεισο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου