ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν μένουν μόνο στον ενθουσιασμό

δεν-μένουν-μόνο-στον-ενθουσιασμό-803380

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ικανοποίηση και ενθουσιασμός ήταν τα στοιχεία της εκδήλωσης παρουσίασης των εισιτηρίων διάρκειας του Ολυμπιακού Βόλου με τη διοίκηση του ερυθρόλευκου συλλόγου να περιμένει έμπρακτη και μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο, η παρουσία του οποίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο προχθές και μέσα στον Ιούλιο καλείται να δώσει ανάλογο δυναμικό «παρών» σε άλλες δυο εκδηλώσεις…

Αρχικά θα υπάρξει στις 18/7 η εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ομάδας που φέτος ντύνει η αθλητική εταιρεία «Zeus» και παράλληλα παρουσίαση νέων παικτών και χορηγών και την Δευτέρα 23 Ιουλίου στο ΕΑΚ θα υπάρχει και η πρώτη επαφή του κόσμου με την ποδοσφαιρική ομάδα στο γήπεδο αφού θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς…

Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι απόλυτα δικαιολογημένος, με 11 μεταγραφές και 13 ανανεώσεις … καθώς βλέπει ότι η διοίκηση έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστεί, έχει την οργάνωση που απαιτείται κι έχει καταφέρει να κινείται έτσι ώστε το όνομα του Ολυμπιακού να εμπνέει εμπιστοσύνη σε όλους….

Ο Ολυμπιακός ώς τώρα δείχνει «δυνατός» σε όλες τις γραμμές καθώς έχουν αποκτηθεί οι τερματοφύλακες Γιακουμής και Παλιούρας, ο δεξιός μπακ Μαργαρίτης, ο αριστερός μπακ Μπουτζίκος, ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Πίντο, οι μέσοι Οικονομόπουλος, Καναβός και ο Νιγηριανός Ναζίμ, και οι επιθετικοί Ζγκούρη, Φλίγκος και Σαχινίδης, ενώ έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους ο νεαρός γκολκίπερ Κωνσταντίνου, οι αμυντικοί Σάββας, Κόκας, Νόνης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής οι μέσοι Ρόκας, Κόλα, Ευθυμιάδης, Διβανές, Καμπλιώνης και ο επιθετικός Μπέικος και ενώ υπάρχουν ήδη 24 παίκτες για την ολοκλήρωση του ρόστερ που έχει μόνο στόχο την άνοδο, θα υπάρξει άλλη μια προσθήκη κεντρικού και ίσως άλλη μια με αμυντικό, ενώ ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης δεν αποκλείεται να εισηγηθεί απόκτηση ποδοσφαιριστή ακόμη και τον Αύγουστο όταν θα έχει δει την ομάδα και πιθανόν διαπιστώσει κάποια έλλειψη…

Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις …η όλη οργάνωση έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο που θα δώσει νέο δυναμικό «παρών» στις 23 Ιουλίου, που είναι η ημερομηνία για την πρώτη συγκέντρωση και έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που θα γίνει στο ΕΑΚ Βόλου ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα και αρχές Αυγούστου στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Επίσης ο κόσμος έδειξε από την πρώτη μέρα την έμπρακτη στήριξή του και με τα εισιτήρια διαρκείας …με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δείχνουν ικανοποιημένοι αφού από την πρώτη μέρα υπήρξαν 200 αγορές και εγγραφές!

Στην προχθεσινή εκδήλωση για τα διαρκείας ο γραμματέας του συλλόγου Δ. Μουρτζίνος υπογράμμισε ότι για τα εισιτήρια διαρκείας ελήφθη υπόψη η δύσκολη οικονομική συγκυρία και γι’ αυτό θα είναι προσιτά σε όλους, ενώ συγκινητικό ήταν και το βίντεο που προβλήθηκε στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τρεις γενιές φιλάθλων με ιδιαίτερα έντονες τις αναφορές στο πρόσφατο και παλαιότερο παρελθόν της ομάδας. «Ο Ολυμπιακός Βόλου έπεσε και ξανασηκώθηκε. Η δίψα για επιτυχίες δεν έσβησε ποτέ. Η δύναμή του είναι ο κόσμος του, είσαι εσύ. Απόκτησε τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-΄19. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα», ήταν το μήνυμα του βίντεο.

Τα εισιτήρια είναι σε πέντε κατηγορίες και θα ισχύσουν και για τα φιλικά, που θα είναι με πολύ μεγάλα ονόματα, και για το πρωτάθλημα, αλλά για τα πλέι οφ, στα οποία θεωρούν σίγουρο στη διοίκηση ότι θα πάνε θα εκδοθούν νέα. Τα Gold κοστίζουν 200 ευρώ, είναι στα επίσημα και έχουν προνόμια. Τα Silver θα είναι σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις και θα κοστίζουν 80 ευρώ, τα Fans θα είναι για τους οργανωμένους και τους ανέργους και θα τιμώνται 50 ευρώ, όπως και τα Ladies και τα Junior, που θα είναι για παιδιά 13-18 ετών.

Στην ομιλία του ο κ. Μουρτζίνος ευχαρίστησε για την ευγενική της χορηγία για την παραγωγή των εισιτηρίων διαρκείας την ΕΨΑ. «Όπου κι αν βρεθείτε στην Ελλάδα όλοι γνωρίζουν την ΕΨΑ και τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι σημεία αναφοράς για την πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά

Και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος μιλώντας στους φιλάθλους της ομάδας στην εκδήλωση της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας δήλωσε συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου και τόνισε, πως το «ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»… και με σιγουριά ανέφερε «να είστε σίγουροι πως του χρόνου τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός θα προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ».

Ένα από τα σημαντικά νέα για τον Ολυμπιακό έκανε γνωστό την Τέταρτη ο πρόεδρος Ν. Τσεκούρας μιλώντας στην εκδήλωση της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα, με την μαζική του παρουσία, προτρέποντάς τους να αγοράσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός αποκτά και νέα γραφεία στο κέντρο του Βόλου. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Ιάσονος με Λώρη, στον 5ο όροφο και θα είναι πολύ σύντομα έτοιμα, για να μπορεί κάποιος να αγοράζει διαρκείας, να γράφεται μέλος, να καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές του και γενικά να είναι σε πιο άμεση επικοινωνία με τον σύλλογο.

Η έναρξη λειτουργίας των γραφείων, καθώς και οι μέρες και ώρες λειτουργίας τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αύγουστο τα φιλικά

Τρία είναι τα πρώτα φιλικά του Αυγούστου πάντως που έκλεισε ο Ολυμπιακός Βόλου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική στις 26 Αυγούστου, στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, και 1/9 με τον Ηρακλή.

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα ανακοινώνει κι άλλα φιλικά με αντιπάλους μάλιστα ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Άρης, αλλά και με ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας και η Στυλίδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου