ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυναμική …διαρκείας στον Ολυμπιακό Β.

δυναμική-διαρκείας-στον-ολυμπιακό-β-804346

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε άλλη μια συγκέντρωση που αποτελεί μήνυμα της δυναμικής του Ολυμπιακού εξελίχθηκε και η χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδειξε τον ενθουσιασμό του για τις ώς τώρα κινήσεις που δείχνουν ότι η ομάδα θέλει και μπορεί να αλλάξει κατηγορία, ενώ το θετικό ήταν και η έμπρακτη αγάπη του κόσμου καθώς η διοίκηση μέσα σε δύο ώρες διέθεσε και έκανε εγγραφές για περισσότερα από 100 διαρκείας.

Κόσμος, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές ήταν ένα στην χθεσινή εκδήλωση όπως ένα ήταν και μήνυμα … πως ο Ολυμπιακός ήταν είναι και θα είναι εδώ …και σύντομα εκεί που του αξίζει, ενώ στις θετικές κινήσεις της διοίκησης προστέθηκε και η λειτουργία γραφείων στο κέντρο του Βόλου (Ιάσονος-Λώρη) τόσο για την καλύτερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας όσο και για την εγγραφή νέων μελών…

Όσον αφορά στα διαρκείας της νέας περιόδου που άρχισαν να «φεύγουν» είναι σε πέντε κατηγορίες. Τα GOLD με αρκετά προνόμια για τους κάτοχους τους τιμώνται 200 ευρώ , τα SILVER τιμώνται 80 ευρώ ενώ τα LADIES τα FANS και τα JUNIOR είναι στα 50 ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Ν. Τσεκούρας ανέφερε ότι η βοήθεια του κόσμου με την αγορά ενός εισιτηρίου δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και μια επιβράβευση σε όλους όσοι έχουν κινηθεί να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα οδηγηθεί στις μεγαλύτερες κατηγορίες. «Φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού που ήταν είναι και θα είναι εδώ και θα φέρνει νέες επιτυχίες» είπε ο Νίκος Τσεκούρας που τιμής ένεκεν έδωσε το πρώτο διαρκείας στον παλιό πρόεδρο Τάκη Σταυρίδη.

Υπενθύμισε ότι το επόμενο ραντεβού είναι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στην πρώτη συγκέντρωση στο ΕΑΚ και τόνισε ότι εκεί πρέπει να είναι όλοι όσοι αγαπούν και πιστεύουν στις αξίες της ομάδας. Παράλληλα, ζήτησε να μη λείψει κανείς, για να σταλεί το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα είναι εδώ για πάντα.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Ιάσων Χατζής αναφέρθηκε στη δύναμη του κόσμου τονίζοντας ότι από την παρουσία του στη Συνέλευση και τώρα δίνει δύναμη σε όλους μας να φέρουμε τον Ολυμπιακού εκεί που αξίζει , ενώ ο Δημήτρης Μουρτζίνος παρουσιάζοντας τα διαρκείας μετά από ένα συγκινητικό βίντεο, τόνισε ότι αυτά ισχύουν και για τα φιλικά που έρχονται ενώ θα υπάρξουν άλλα για τα πλει οφ ανόδου!…ευχαρίστησε την ΕΨΑ που είναι χορηγός των εισιτήριων όπως και τον κ. Μίλτο Μουστακαλή για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος τόνισε πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ευχήθηκε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίζουν άνοδο αναφέροντας πως ό,τι η διοίκηση υπόσχεται το κάνει πράξη …

Ο Ευρ. Τσιμπανάκος μιλώντας χθες και στον Σπορ fm επισήμανε ότι από τη στιγμή που όλοι από το πόστο τους έκαναν το καλύτερο, και ήδη ήρθαν παίκτες αξίας στον Ολυμπιακό Βόλου. «Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και το όνομα της ομάδας, ο κόσμος της, η δυναμική της και η οικονομική συνέπεια, που υπάρχει και πρόκειται να υπάρξει στον Ολυμπιακό Βόλου. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Είμαστε ταπεινοί, κρατάμε χαμηλούς τόνους κι αυτό που έχουμε σκοπό να το κάνουμε θα το κάνουμε. Όποιο εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο μας, για να μας δημιουργήσει πρόβλημα, να είστε σίγουροι ότι θα το ξεπεράσουμε», ανέφερε …τονίζοντας ότι «όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ και τους επιχειρηματίες του Βόλου για τις χορηγίες και για το ενδιαφέρον τους και για τα εισιτήρια διαρκείας. Η υπόθεση άνοδος είναι όλου του κόσμου» είπε και υπογράμμισε ότι θα προσεχθούν και οι υποδομές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου