ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

συνεχίζει-ακάθεκτος-ο-ολυμπιακός-805073

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ακόμα δύο παίκτες θα βρίσκονται τη φετινή αγωνιστική σεζόν στη «φαρέτρα» του Περικλή Αμανατίδη και του Ολυμπιακού Βόλου, που ενέταξε στη «μηχανή» του τον 20χρονο δεξιό μπακ, Θανάση Μαργαρίτη, ενώ προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του και με τον Ανδρέα Κόκα, που θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «ερυθρόλευκος».

Η διοίκηση του συλλόγου, με μια λιτή ανακοίνωση, παρουσίασε τόσο τη μεταγραφή του 20χρονου Μαργαρίτη, τονίζοντας ότι επενδύει στο μέλλον, όσο και την παραμονή στην ομάδα του άτυχου, την περσινή χρονιά, γεννημένου επίσης το 1997, Ανδρέα Κόκα, που υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος, χάνοντας τη μισά και πλέον παιχνίδια της ομάδας του.

Οσον αφορά τον 20χρονο Μαργαρίτη, ο πρώην αμυντικός του Αμβρυσσέα Διστόμου με τον οποίο κατέγραψε 18 συμμετοχές την περίοδο που ολοκληρώθηκε, έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χανίων και Παναρκαδικό, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λαμίας, έχοντας υπάρξει και στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός Βόλου «κτίζει» ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και να ανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες , αλλά παράλληλα έχει και το βλέμμα στο μέλλον της ομάδας και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου προέβη στην απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη και την ανανέωση συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Θανάσης Μαργαρίτης

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε το 1997, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας, την τριετία 2013-2016 αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 έως και Κ20 του Αστέρα Τρίπολης. Την περίοδο 2016-17 το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανίων και το δεύτερο εξάμηνο στον Παναρκαδικό, ενώ την περίοδο 2017-18 είχε μια πλήρη αγωνιστική περίοδο στον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με 18 συμμετοχές , ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ανδρέας Κόκας

Ο Ανδρέας Κόκας είναι γεννημένος το 1997, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο δυναμικό της ομάδας μας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν άτυχος λόγω σοβαρού τραυματισμού που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί και φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά του.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή Ποδοσφαίρου εύχονται στους αθλητές μας υγεία και καλή επιτυχία».

Παρουσιάζονται τα εισιτήρια διαρκείας

Μέρα εκδήλωσης είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό – η πρώτη μετά τη γενική συνέλευση- καθώς οι Βολιώτες παρουσιάζουν σήμερα, στις 7:30μ.μ., στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, τα εισιτήρια διαρκείας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέτος έχουν μπει πολύ εντυπωσιακά στο μεταγραφικό «παζάρι», κρατώντας άλλωστε και μέρος του περσινού βασικού κορμού και οι απανωτές κινήσεις που έχουν ήδη γίνει αναμένεται να λειτουργήσουν θετικά στον κόσμο, που θα στηρίξει την ομάδα και την προσπάθεια της για επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον 9,86, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που ασχολείται ενεργά με την ομάδα, στο οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι, είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να παραστεί στην εκδήλωση: «Θα είναι μία μεγάλη απόδειξη προς τον κόσμο ότι αυτά που υποσχεθήκαμε ως διοίκηση τα κάνουμε, και ο Ερασιτέχνης κι εγώ που βοηθάω την ομάδα και οικονομικά και βάσει της τεχνογνωσίας που προσφέρω. Πρέπει να αποδείξει και ο κόσμος ότι είναι δίπλα μας. Εμείς αυτά που είπαμε τα υλοποιήσαμε και πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη μία-δύο εκπλήξεις ώς την προετοιμασία, χωρίς αυτό να είναι κάτι δεσμευτικό. Όλοι όσοι είναι δίπλα στην ομάδα έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστώ και τους επιχειρηματίες του Βόλου για τις χορηγίες και για το ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια διαρκείας. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Η υπόθεση άνοδος δεν είναι μόνο δική μου, των συνεργατών μου και των μελών του Ερασιτέχνη. Είναι κι όλου του κόσμου. Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα ποια είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης και ότι πρέπει να τη στηρίξουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019: « Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Εκτελεστική Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνουν ότι σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν όσους παρευρεθούν! Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους».

Πέρα από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019, οι άνθρωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής ετοιμάζουν εκδήλωση μέχρι τις 20 του μήνα που θα αφορά στις εμφανίσεις της ομάδας, καθώς όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus» θα ντύσει φέτος τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ παράλληλα θα γίνει και η συνολική παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων.

Αύγουστο τα φιλικά

Τρία είναι τα πρώτα φιλικά του Αυγούστου που έχει κλείσει έως τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου και είναι στις 22 Αυγούστου στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική στις 26 Αυγούστου, στον Βόλο με τον Α.Ο. Τρίκαλα, και 1/9 με τον Ηρακλή.

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα ανακοινώνει κι άλλα φιλικά με αντιπάλους μάλιστα ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Άρης, αλλά και με ομάδες της κατηγορίας όπως ο Θησέας και η Στυλίδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου