ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με άκρα μυστικότητα και μεθοδικότητα!

με-άκρα-μυστικότητα-και-μεθοδικότητα-815574

Με πλήρη μυστικότητα κινούνται στον Ολυμπιακό Βόλου ώστε να έρθουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές ανωτέρων κατηγοριών, που θα οδηγήσουν τους ερυθρόλευκους στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ ως τώρα η ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε 11 ανανεώσεις και 4 μεταγραφές!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πάντως, χθες η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει μεταγραφικά σενάρια και διαβεβαιώνει ότι κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου πρωταγωνιστής στην επόμενη σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 διαψεύδει κατηγορηματικά τα μεταγραφικά σενάρια ποδοσφαιριστών, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σε διάφορα Μέσα Επικοινωνίας. Το τεχνικό επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος κινείται με μεθοδικότητα και άκρα μυστικότητα σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές, που θα στελεχώσουν το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου και η ανακοίνωσή τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος και από τα δελτία Τύπου.

Ως εκ τούτου, γίνεται παράκληση προς τα Μέσα να σταματήσουν να αναπαράγουν ειδήσεις που δεν έχουν την επιβεβαίωση του επίσημου Ολυμπιακού Βόλου και γίνεται έκκληση στους φιλάθλους να δίνουν βάση μόνο στις επίσημες ανακοινώνεις του Συλλόγου και τους διαβεβαιώνουμε ότι η Διοίκηση προβαίνει σε όλες αυτές τις ενέργειες που θα ενδυναμώσουν πλήρως την ομάδα μας και θα την κάνουν πρωταγωνίστρια στην προσεχή αγωνιστική περίοδο».

Στη βολιώτικη ομάδα κινούνται καθημερινά για να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και θεωρείται σίγουροι ότι θα γίνουν άλλες 9 με 10 μεταγραφές. Με τη χθεσινή ανακοίνωση στην ουσία έχουν απορριφτεί ονόματα που «ακούστηκαν» όπως των Φουρτάδο, Στεφάνοβιτς, Ενομό, Λέαντρο Πίντο, Σαχινίδη, Νιάρου, αλλά είναι ανοικτό το ότι ο Ολυμπιακός έχει κλείσει κάποιους παίκτες που έχουν εκκρεμότητες είτε με συμβόλαια είτε με προσφυγές!

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, ο Τζόναθαν Βαΐτσης, η Εκτελεστική Επιτροπή και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι σε καθημερινή επαφή για να εξετάσουν με λεπτομέρεια κάθε πρόταση.

Ως τώρα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση των Αστέριου Γιακουμή, Κώστα Παλιούρα, Μπάμπη Οικονομόπουλου και Κωστα Φλίγκου, ενώ η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας κινηθεί μεθοδικά, έκανε και τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη, Χρήστο Νόνη, αλλά και τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή.

Στο πλάνο είναι η ανανέωση άλλων δυο, ενώ όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό οι Φώτης Καραγκιολίδης, Λεωνίδας Κούτσικος, Λάζαρος Γελαδάρης, Δημήτρης Τόσκας, Νίκος Λούγκος, Δημήτρης Σέττος, Ηλίας Καλφούτζος και Γιώργος Μέμμος,

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνει η ομάδα της κινήσεις της, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου. Στόχος των ανθρώπων που Ολυμπιακού είναι μέχρι τότε να έχει κλείσει το 80% του ρόστερ, έτσι ώστε να γίνουν και οι ανάλογες διορθωτικές κινήσεις, εφόσον ο Περικλής Αμανατίδης εντοπίσει αδυναμίες στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, που θα γίνει φέτος στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Εκτός από τα μεταγραφικά, στο τέλος Ιουνίου θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και θα ακολουθήσει εκδήλωση όπου θα γίνει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, την οποία φέτος ντύνει η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου