ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με σχέδιο και η μεταγραφική ενίσχυση

με-σχέδιο-και-η-μεταγραφική-ενίσχυση-819899

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με σχέδιο και με το βασικό πλάνο για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες προχωράει και η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος μετά από 11 ανανεώσεις περσινών παικτών και 3 νέες προσθήκες, σήμερα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τον πρώτο ξένο ποδοσφαιριστή για τη νέα ομάδα ανόδου…

Μετά μάλιστα και την εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στη Γενική Συνέλευση, όπου παρουσιάστηκε το οργανωτικό πλάνο και οι φίλαθλοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση, η τελευταία κινείται με μεθοδικότητα -και ο καθένας στον τομέα του- ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Μακρής, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, ο Τζόναθαν Βαΐτσης, η Εκτελεστική Επιτροπή και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι σε καθημερινή επαφή για να εξετάζουν με λεπτομέρεια κάθε πρόταση, «βλέποντας» πλέον πως ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά και πολλοί ποδοσφαιριστές μεγαλυτέρων κατηγοριών επιθυμούν να φορέσουν τα ερυθρόλευκα.

Ήδη ο Ολυμπιακός είναι ίσως η μόνη ομάδα Γ΄ Εθνικής που έχει προχωρήσει τόσο πολύ στις καλοκαιρινές μεταγραφές, με 2 παίκτες που προέρχονται από τη Β’ Εθνική και έναν Βολιώτη παλιό γνώριμο, με χαρακτηριστικό ότι και οι τρεις πέρσι αγωνίζονταν σε ομάδες στην Πελοπόννησο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 30χρονο τερματοφύλακα Αστέριο Γιακουμή, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Σπάρτη, καταγράφοντας 15 συμμετοχές και με εμπειρία τόσο από Football League όσο και από Superleague, έχοντας «γεμάτες» χρονιές στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αστέριος Γιακουμής που το 2010 στα ετήσια βραβεία του ΠΣΑΠ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Football League, ήταν η πρώτη μεταγραφή, ενώ και η δεύτερη αφορούσε τερματοφύλακα καθώς επέστρεψε ο Κώστας Παλιούρας, γνώριμος στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα την περίοδο 2016-2017 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μαγνησιακό. Στη συνέχεια έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Αλεξάνδρεια, Ζάκυνθο, Μακεδονικό, Νίκη Βόλου, Μύκονο, Πανσερραϊκό, Καλαμάτα, ενώ μετά τον Ολυμπιακό Βόλου φέτος αγωνίστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη στη Λακωνία.

Παράλληλα, η διοίκηση ανακοινώσε και τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον νεαρό τερματοφύλακα Αχιλλέα Κωνσταντίνου, κλείνοντας την τριάδα της νευραλγικής αυτής θέσης…

Στη Γενική Συνέλευση ανακοινώθηκε ένας ακόμη πρώην παίκτης της Σπάρτης, ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι τους «ερυθρόλευκους»…

Ο Οικονομόπουλος έχει παραστάσεις από τη Super League, φορώντας τη φανέλα του Άρη από το 2009 ως το 2014, έχει φορέσει τη φανέλα του Βύζαντα αλλά και του Α.Ο. Χανίων, και την περσινή χρονιά ήταν στην ομάδα της Σπάρτης με την οποία πρόπερσι πανηγύρισε άνοδο…

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, έχοντας κινηθεί μεθοδικά, σήμερα θα ανακοινώσει και την προσθήκη ενός αξιόλογου ξένου ποδοσφαιριστή, ενώ στα σημαντικά της οργάνωσης του αγωνιστικού πλάνου είναι ότι έγιναν οι ανανεώσεις συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Στάθη Ρόκα, Πέτρο Διβανέ, Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Γρηγόρη Ευθυμιάδη Χρήστο Νόνη, αλλά και τους Γιώργο Πατσή και Βαγγέλη Αγγελή.

Δυνατά φιλικά

Τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών αναμετρήσεων έχει ζητήσει ο Περικλής Αμανατίδης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, και φαίνεται ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» κάνουν τις σχετικές συζητήσεις και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα κλειστούν αγώνες με αντιπάλους ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΛ και ο Άρης.

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας από τις 27 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου.

Σε τουρνουά η Ακαδημία

Σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 η Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου θα συμμετάσχει στο 4ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Φαλάνη της Λάρισας με τα εξής 4 τμήματα: 2005-2006, 2007-2008, 2009-2010 και 2011-2012.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για το μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη, καλώντας όποιον ενδιαφέρεται να αναλάβει τη λειτουργία του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου να καταθέσει γραπτή πρόταση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αναλάβει την οργάνωση και διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, να παρουσιάσει τη γραπτή του πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο έως την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέξανδρο Μεταφτσή, Γενικό Έφορο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6958459454».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου