ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ενθουσιασμό, συσπείρωση και δύναμη

με-ενθουσιασμό-συσπείρωση-και-δύναμη-821119

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού στην κατάμεστη αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας, που και αυτή αποδείχθηκε μικρή για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, και με σύνθημα «Ενωμένοι Συσπειρωνόμαστε Δυναμώνουμε Συνεχίζουμε» πραγματοποιήθηκε η συνέλευση του Ολυμπιακού, όπου παρουσιάστηκε το πλάνο της νέας χρονιάς, το οργανόγραμμα διοικητικά και τεχνικά, και ανακοινώθηκε μια ακόμη μεταγραφή, με την υπόσχεση πως θα ακολουθήσουν κι άλλες, ώστε η ομάδα να είναι και αγωνιστικά ακτύπητη τη νέα χρονιά, με αποκλειστικό στόχο την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες .

Στην αρχή, αφού η συνέλευση εξέλεξε πρόεδρο αυτής τον Ζ. Σαχίνη και γραμματέα τον Δ. Μπουρτζίνο, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Ν. Τσεκούρας προχώρησε σε μια ανασκόπηση όσων έγιναν από τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά, που η διοίκηση ανέλαβε το ποδοσφαιρικό τμήμα με τη στήριξη του κόσμου και τη βοήθεια του Ευρ. Τσιμπανάκου, που και τη νέα χρονιά θα είναι ο κύριος εκφραστής… των χορηγών…

Ο Ν. Τσεκούρας ανέφερε πως αρχή της διοίκησης είναι η διαφύλαξη του ονόματος του εμβλήματος και των χρωμάτων, και τόνισε πως ό,τι πέτυχε το ΔΣ το πέτυχε για τον κόσμο που συσπειρώθηκε και στήριξε, ενώ για τον κ. Μποτσιβαλη που εγκατέλειψε, ανέφερε ότι είχε καλή πρόθεση αλλά δεν τα κατέφερε, ενώ σε όσους προσπάθησαν να «μειώσουν» την προσπάθεια των ερασιτεχνών παραγόντων και τους ιδίους… τόνισε ότι η απάντηση είναι στο ύφος που έχουν μάθει και η λέξεις απαξίωση και αδιαφορία είναι οι λέξεις που τους ταιριάζουν… «Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν σας βλέπει», είπε χαρακτηριστικά!

Ο Ν. Τσεκούρας είπε πως η διοίκηση δεν θα «τάξει τρένα», αλλά με ταπεινότητα και δουλειά θα υλοποιήσει τους στόχους και τα όνειρα , ενώ στη συνέχεια ο Δ. Μπουρτζίνος παρουσίασε το οργανόγραμμα όχι με Διοικούσα Επιτροπή αλλά με εκτελεστική Επιτροπή, και όλη τη διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να προσπαθεί για το καλύτερο

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα έχει έναν τεχνικό σύμβουλο που θα είναι ο Τζόναθαν Βαΐτσης, ο οποίος είναι επιλογή Ευρ. Τσιμπανάκου, θα έχει μέλη τους Ν. Τσεκούρα, Ι. Χατζή, Δ. Μπουρτζίνο, Δ. Πέγιο, Κυρ. Κυριακόπουλο και φυσικά τον Τζ. Βαϊτση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα έχει δυο τομείς. Το διοικητικό τμήμα με διευθυντή των γραφείων τον Α. Κικίλια, το μάρκετινγκ με τον Γ. Μπακίρη, το γραφείο Τύπου (Δ. Παλαιοδημόπουλος), τη γραμματειακή υποστήριξη (Μ. Μαργαρός) και το τμήμα αγώνων και εγκαταστάσεων με επικεφαλής τον Πολυχρόνη Ζάχο και τους υπεύθυνους ασφαλείας Β. Ζαχείλα, Γ. Τσίρο, και τον Λευτ. Τασιόπουλο για τις εγκαταστάσεις.

Στο Τεχνικό Τμήμα υπεύθυνος τεχν. διευθυντής είναι ο Θωμάς Μακρής, προπονητής ο Περικλής Αμανατίδης των 8 ανόδων, γενικός αρχηγός ο Ι. Θεοδωρίδης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Ι. Ζαλαώρας, γυμναστής ο Σωτ. Πετσιμέρης. Φροντιστές οι Κ. Κρίκης, Δ. Παπαγιάννης, Η. Πάνου, φυσιοθεραπευτής ο Σ. Γκόγκουλος και Π. Παξινού, με τον Δ. Μποουρτζίνο να σημειώνει πως η τριάδα Τσιμπανάκος-Βαΐτσης-Μακρής ήταν παίκτες στην άνοδο του Ολυμπιακού το 98-99.

Ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου Γ. Μουλάς, και μίλησαν -εκτός του ποδοσφαιριστή Στάθη Ρόκα- οι κ.κ. Μέμμος, Τσιτσιρίγκος, Χατζής, και στο τέλος ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, τονίζοντας ότι αυτό που γίνεται δείχνει ότι είμαστε πολύ ενωμένοι, πολύ δυνατοί, υπογραμμίζοντας ότι αυτός και φίλοι επιχειρηματίες εντός και εκτός Βόλου θα αναλάβουν το οικονομικό βάρος και θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, και ανακοίνωσε το όνομα ενός ποδοσφαιριστή λέγοντας ότι έρχεται «τσουνάμι».

Απόκτηση Οικονομόπουλου

Εναν ακόμη ποδοσφαιριστή έβαλε στη… μηχανή του ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο λόγος για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος ήταν μέλος του Άρη Θεσσαλονίκης για 4,5 χρόνια, καθώς πήγε στους «κίτρινους» σε ηλικία 18 ετών. Στα 19 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ενδιάμεσα αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Βύζαντα Μεγάρων. Οι δύο καλές χρονιές του στον Άρη ήταν τις περιόδους 2012-14, όπου κατέγραψε 38 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα Χανιά στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια έπαιζε στη Σπάρτη. Με την πελοποννησιακή ομάδα στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική την περίοδο 2015-16, ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές στην Β’ Εθνική μέτρησε 54 συμμετοχές, όντας βασικός και αναντικατάστατος.

Ημερ. Γέννησης: 09/01/1991

Τόπος Γέννησης: Ελευσίνα

Θεση: Μέσος -Ύψος: 1.84

2009-2010 Αρης Α –

2010-2011 Αρης Α 1

2011-2012 (1) Αρης Α –

2011-2012 (2) Βύζας Β 17

2012-2013 Αρης Α 17

2013-2014 Αρης Α 21

2014-2015 Χανιά Β 17

2015-2016 Σπάρτη Γ 22

2016-2017 Σπάρτη Β 26

2017-2018 Σπάρτη Β 28

Τον 27χρονο κεντρικό χαφ Μπάμπη Οικονομόπουλο ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, λέγοντας ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει διαπρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μετά την ανακοίνωση του ονόματός του ακολούθησε προβολή βίντεο με δηλώσεις του παίκτη, που υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για την άνοδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου