ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οργάνωση σε όλους τομείς

οργάνωση-σε-όλους-τομείς-824589

Οργάνωση σε όλους τομείς προβλέπει το πλάνο πριν από τη Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου, και η διοίκηση το κάνει στην πράξη καθώς μετά την πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, την ανακοίνωση τεχνικού διευθυντή (Θ. Μακρής), γενικού αρχηγού (Ι. Θεοδωρίδης), υπεύθυνου στον τομέα χορηγιών, διαφημίσεων και εκδηλώσεων (Γ. Μπακίρης), αθλητικού κέντρου για προετοιμασία, την ανακοίνωση της αθλητικής εταιρείας που θα ντύσει την ομάδα και τις ανανεώσεις συνεργασίας με παίκτες, χθες ανακοινώθηκε άλλη μια οργανωτική κίνηση.

Ο Ανδρέας Κικίλιας, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως γενικός διευθυντής πριν πάει στην Αγγλία, όπου εργάστηκε στην Μπρέντφορντ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, επιστρέφει στον Βόλο και αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου των γραφείων και της γραμματείας στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ανδρέα Κικίλια, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Υπεύθυνου γραφείων και Γραμματείας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Συλλόγου.

Ο κ. Κικίλιας είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Τ.Ε.Ι. Αθηνών (2008) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών από το πανεπιστήμιο του Coventry (2010).

Γνώριμος στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς εργάστηκε για τρεις αγωνιστικές σεζόν συνολικά, σε διαφορετικά πόστα και πιο συγκεκριμένα σ’ αυτό του υπεύθυνου γραφείων την περίοδο 2010-11 και αυτό του γενικού διευθυντή τις περιόδους 2013-14 και 2014-15.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 αποδέχτηκε την πρόταση της Brentford, η οποία αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας, ομάδα στην οποία βρίσκεται έως και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των τριών αγωνιστικών περιόδων στην Brentford εργάστηκε στις Ακαδημίες και τα τελευταία δύο χρόνια κατείχε τη θέση του υποδιευθυντή στο τμήμα των εισιτηρίων.

Ο κ. Ανδρέας Κικίλιας είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του αλλά και την εργατικότητα που επέδειξε τα χρόνια που εργάστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 τον καλωσορίζει θερμά στην οικογένεια του Συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Αναμονή για ΓΣ και ΕΑΚ

Σε αναμονή πάντως της Γενικής Συνέλευσης βρίσκονται στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον φίλαθλο κόσμο να είναι σε αναμονή εκπλήξεων και πιο πριν από την 6η Ιουνίου, αφού ήδη έχει «καλλιεργηθεί» ένα θετικό κλίμα για την επόμενη μέρα των ερυθρόλευκων, που πλέον κινούνται με σιγουριά για μια χρονιά όπου θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και να επιστρέψουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα…

Πάντως, όσο η μέρα της Γενικής Συνέλευσης του Ολυμπιακού Βόλου πλησιάζει, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον του κόσμου που περιμένει να στελεχωθεί το ρόστερ της ομάδας με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά…

Ως γνωστόν η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας και θα αφορά μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, στην οδό 2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος, με θέματα: Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης, Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018, Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, Τοποθετήσεις μελών.

Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στον χώρο της Συνέλευσης».

Ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι αυτό της έδρας στο ΕΑΚ, και σύμφωνα με την απαντητική επιστολή από τον Δήμο Βόλου και τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επανέλθει με νέο αίτημα μετά τις 30 Ιουνίου, καθώς μέχρι τότε θα γνωρίζουν στον Δήμο Βόλου αν και ποιες εργασίες θα γίνουν στο ΕΑΚ, καθώς αναμένεται να γίνουν έργα συντήρησης του σταδίου, μέσω χρηματοδότησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ η αποστολή θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο στο Ελατοχώρι Πιερίας στις 29 Ιουλίου και θα επιστέψει στον Βόλο στις 9 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να δώσει και κάποιο φιλικό παιχνίδι με ομάδα που θα προετοιμάζεται εκείνο το χρονικό διάστημα στο Ελατοχώρι, ενώ στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ενδέχεται να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, οι οποίες θα προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο. Μεταξύ των φιλικών αγώνων στον Βόλο που λέγεται ότι θα κλειστούν, είναι με Ολυμπιακό Πειραιώς, Λάρισα και Άρη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου