ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με… Zeus o Ολυμπιακός Βόλου

με-zeus-o-ολυμπιακός-βόλου-12218

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Γοργά κυλούν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, που χθες ανακοίνωσε και τη συμφωνία με την ιταλική αθλητική εταιρία «Ζeus», η οποία θα δημιουργήσει το φετινό αθλητικό υλικό των ερυθρόλευκων.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των ερυθρόλευκων, πρόκειται για εταιρεία που ντύνει επτά ιταλικές ομάδες (μεταξύ άλλων τις Μπάρι και Κροτόνε) και στην Ελλάδα τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση – καλωσόρισμα του Ολυμπιακού στην ιταλική εταιερία αναφέρονται τα εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus», τα ρούχα της οποίας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και οι φροντιστές μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus» τροφοδοτεί με αθλητικό υλικό επτά ποδοσφαιρικές ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος, ενώ στην Ελλάδα συνεργάζεται με τον Παναιτωλικό. Πρόκειται για μία εταιρία που στοχεύει στην ποιότητα των προϊόντων της, διαθέτει άριστες γραμμές και ανθεκτικά υλικά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραληφθεί όλο το αθλητικό υλικό το οποίο σχεδιάστηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σε προσεχή εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας μας και του υπόλοιπου αθλητικού υλικού.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τη συνεργασία της με την εταιρεία Zeus».

Μάλιστα όπως φαίνεται από τη μακέτα… που έδωσε στη δημοσιότητα ο Βολιώτικος σύλλογος, η μία εμφάνιση θα είναι λευκή με μία κόκκινη διαγώνια ρίγα, θυμίζοντας Ρίβερ Πλέιτ, ενώ θα υπάρχει μία κόκκινη, αλλά και μια μπλε σκούρο.

Αρχές Ιουνίου η ΓΣ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος έως την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η ανακοίνωση των ανθρώπων του Ολυμπιακού αναμένεται από μέρα σε μέρα, ενώ σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η οριστική ημερομηνία που έχει «κλειδώσει» θα είναι η 6η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη με την αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου να φιλοξενεί τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αναμένεται να προχωρήσουν και σε εκπλήξεις.

Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού… συνεχίζουν ακάθεκτοι, προκειμένου να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που τους ικανοποίησαν, την αγωνιστική σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Δήμος και Ανδρέας Κόκας (με τον τελευταίο να έχει αναρρώσει πλήρως έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους χιαστούς) είναι τα τοπ ονόματα που οι ιθύνοντες των ερυθρόλευκων θέλουν στην ομάδα, ενώ και ο Λεωνίδας Χρήστου φαίνεται πως θα είναι εκ νέου κάτοικος Βόλου. Παράλληλα, η διοίκηση έχει κάνει κρούση και στον Φώτη Καραγκιολίδη, με τις προθέσεις του περσινού βασικού γκολκίπερ στον Ολυμπιακό να είναι ακόμη άγνωστες.

Συνάντηση για την Ακαδημία

Για σήμερα Πέμπτη στις 8μ.μ., στα γραφεία του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό έχει οριστεί συνάντηση, στην οποία καλούνται να παρευρεθούν οι γονείς των παιδιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, προκειμένου να συζητηθούν σχετικά ζητήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προσκαλούνται οι γονείς των παιδιών όλων των ηλικιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, σήμερα Πέμπτη 17/5/2018, ώρα 8μ.μ., στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία της Ακαδημίας. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου