ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει το φιλικό να είναι γιορτή

θέλει-το-φιλικό-να-είναι-γιορτή-52703

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Γιορτή θέλουν όλοι να είναι το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, όπως αποφασίστηκε μετά από συνάντηση που είχαν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων. Το φιλικό (το οποίο έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Βόλου) θα αρχίσει στις 16.00, ενώ νωρίτερα θα παίξουν οι ακαδημίες του Ολυμπιακού και της Νίκης, θέλοντας οι δύο ομάδες να δώσουν γιορτινό χαρακτήρα στο φιλικό.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν ίσως και σήμερα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση Κόλα. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την οριστική απόφαση κι ενώ η πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας τους δικαίωσε στην προσφυγή που είχε κάνει ο Ρήγας Φεραίος. Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι θα δικαιωθούν ξανά.

Όσον αφορά το κυριακάτικο φιλικό, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, ανακοινώνοντάς το και επίσημα, καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών», καθώς όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Νίκης Βόλου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Καθώς η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα φέτος, οι δύο ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας αποφάσισαν από κοινού να δώσουν χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους τους με την υλοποίηση αυτού του φιλικού αγώνα, όπου μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Γηροκομείο Βόλου.

Η ερχόμενη Κυριακή θα είναι μία γιορτή του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου θα βρεθούν γι’ ακόμη μία φορά στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας θέαμα σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τον φιλικό αγώνα που θα δοθεί με τις αντρικές ομάδες, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου και των δύο Συλλόγων, θα αναμετρηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, δείχνοντας σε όλους την καθημερινή προσπάθεια που συντελείται και από τους δύο, ώστε να μπουν βαθιά και γερά θεμέλια στο ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Γι’ αυτό λοιπόν, η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών αυτή την Κυριακή στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να χειροκροτήσει και τις δύο ιστορικές ομάδες, που τίποτα δεν στάθηκε τροχοπέδη στην επιβίωσή τους και στη συνέχιση της ιστορίας τους, όπως κάποιοι πίστεψαν και αγωνίστηκαν γι’ αυτό.

Ο φιλικός αυτός αγώνας, εκτός φυσικά από το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στηρίζοντας οικονομικά το Γηροκομείο Βόλου, καθώς το ποδόσφαιρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία και την ιστορία της πόλης.

Η είσοδος τιμάται στα 5€. Αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδόσφαιρο!».

Πρεμιέρα στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ με την Καλαμπάκα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/4 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τον Α.Ο Καλαμπάκας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 20.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη. Όλη την εβδομάδα δουλεύουν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, να πετύχουν την πρώτη νίκη και να βάλουν τα θεμέλια για την κατάκτηση του στόχου μας.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη στα πλέι οφ. Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων, τώρα η ομάδα μας μας έχει ανάγκη όλους.

Καλούμε τους παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου και όλους τους παλιούς παράγοντες του, να παραστούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης. Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου