ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύντομα τα ευχάριστα νέα

σύντομα-τα-ευχάριστα-νέα-58019

Η επόμενη μέρα …είναι αυτή που απασχολεί πλέον τον Ολυμπιακό Βόλου, με τη διοίκηση να προαναγγέλλει πως σύντομα οι φίλαθλοι θα ακούσουν ευχάριστα νέα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία ευχαριστεί όσους στήριξαν την ποδοσφαιρική ομάδα, παραπέμπει για την επόμενη μέρα στη Γενική Συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί η διοικητική δομή για την επόμενη περίοδο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αναλυτικά: «Η αγωνιστική χρονιά έκλεισε. Μια χρονιά με πολλές αλλαγές και δυσκολίες, που χάρη στην αποφασιστικότητα και στην άμεση κινητοποίηση της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, φυσικά πάντα με στήριγμα τον φίλαθλο κόσμο, ολοκληρώθηκε χωρίς να διαρραγεί η ενότητα και η συνέχεια του μεγάλου και ιστορικού μας Συλλόγου.

Η χρονιά έκλεισε με τους φιλάθλους μας να κατακλύζουν για ακόμη μία φορά την περασμένη Κυριακή το ΕΑΚ και να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο, για τη νίκη τους επί του Γ.Σ. Αλμυρού.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλο το φίλαθλο κόσμο για την υποστήριξή του, τόσο με την αγορά των μίνι διαρκείας στην αρχή του έτους, παρόλο που ήδη είχαν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς. Ευχαριστεί όλους τους επιχειρηματίες που στάθηκαν στο πλάι της ομάδας και συνέδραμαν της προσπάθειά της. Κι ευχαριστεί επίσης κι όλους εκείνους, που στήριξαν οικονομικά και ηθικά τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς ανταλλάγματα και τυμπανοκρουσίες.

Η συνέχεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο μεγάλος και ιστορικός αυτός Σύλλογος έχει πολλές σελίδες ακόμη να γράψει στο βιβλίο της ιστορίας του, και όλοι μας, θα είμαστε εκεί για να τον στηρίξουμε.

Ο απολογισμός αυτής της χρονιάς δεν μπορεί να γίνει μέσω ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου, και ούτε ήρθε ακόμη αυτή η ώρα. Οι όποιες εξηγήσεις θα δοθούν στο ανώτερο όργανο του Συλλόγου, στη Γενική Συνέλευση, όπου και θα αποφασιστεί και το πλαίσιο της διοικητικής οργάνωσης του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από ομάδα είναι και ιδέα για όλους εμάς που την υποστηρίζουμε και την τιμούμε. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους, και δίνουμε ραντεβού σύντομα με ευχάριστα νέα για τον Σύλλογό μας!»

Καλή Ανάσταση από τον Ολυμπιακό

Μια ζεστή και λιτή γιορτή, όπως αρμόζει στο κλίμα της Μ. Εβδομάδας, οργάνωσε η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στα γραφεία του Συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προκειμένου να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό team αλλά και το προσωπικό, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Τα μέλη της Διοίκησης μίλησαν σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές και έδωσαν ραντεβού μετά τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της, ενώ θα πραγματοποιηθούν και ορισμένα φιλικά παιχνίδια, προκειμένου οι παίκτες να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση.

Μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θέλησε και με αυτή την κίνηση να δείξει έμπρακτα προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πως βρίσκεται δίπλα τους και πως δεν εφησυχάζει για την επόμενη ημέρα σε ό,τι αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Στους παίκτες δόθηκαν πασχαλινά τσουρέκια και φιάλες κρασί, ενώ οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία και ευημερία.

*Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Συνεταιρισμό Αγχιάλου «Η Δήμητρα» για τη συνεχή στήριξή του και για την προσφορά των κρασιών στην ερυθρόλευκη γιορτή και τον φούρνο «Νικολάου» για τα πασχαλινά τσουρέκια.

Αναμονή απόφασης

Ενώ εκδικάστηκε προχθές στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία είχε δικαιώσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην υπόθεση του Κλεβί Κόλα, και χθες Ολυμπιακός και Ρήγας Φεραίος κατέθεσαν σχετικά υπομνήματα και πλέον αναμένεται η απόφαση. Αυτή θα εκδοθεί την ερχομένη εβδομάδα και πριν την επικύρωση των βαθμολογιών της Γ’ Εθνικής. Πάντως η ομάδα που θα χάσει την υπόθεση μπορεί να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Εισιτήρια για τα playoffs ανόδου

Εισιτήρια διάρκειας κυκλοφόρησαν από τη Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των playoffs της Α1 ΕΣΚΑΘ, που θα οδηγήσουν στην άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση των ερυθρόλευκων: «Τα εισιτήρια, προσφορά του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, τιμώνται 10 ευρώ και αφορούν τους τρεις αγώνες έδρας της ομάδας μας στις 14/4 με την Καλαμπάκα, στις 5/5 με Αμπελώνα και στις 15/5 με ΓΣ Βόλου. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ Βόλου και ώρα 7μ.μ.

Περιμένουμε την ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών μας για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να ανταπεξέρχονται στις λειτουργικές ανάγκες των τμημάτων και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια οικογένεια.

Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων. Ολιγωρίες δεν δικαιολογούνται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου