ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φινάλε Ολυμπιακού με Αλμυρό στο ΕΑΚ

φινάλε-ολυμπιακού-με-αλμυρό-στο-εακ-63396

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που στο φινάλε της περιόδου για τη δεύτερη χρονιά του στη Γ΄ Εθνική στις 4μ.μ., στο ΕΑΚ, θα αγωνιστεί με τον ΓΣ Αλμυρού, θέλει το χειροκρότημα του κόσμου και να τελειώσει νικητής σε μια όχι καλή χρονιά, με την ελπίδα να προγραμματίσει για μια νέα πολύ καλύτερη. Σήμερα ο Ολυμπιακός θέλει, χωρίς πλέον βαθμολογική πίεση, να δείξει το καλό πρόσωπο που είχε σε αρκετά ματς του β΄ γύρου, και κυρίως όταν έπαιξε στο ΕΑΚ με τον κόσμο πιο κοντά του… δείχνοντας πως είναι και η έδρα που του ταιριάζει!

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια στο EAK με Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στον α΄ γύρο, και με Αμβρυσσέα και Οπούντιο στον β΄ γύρο, έχοντας μόνο νίκες και 14-1 γκολ, ενώ στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έδρας στο Πανθεσσαλικό είχε σκοράρει τα μισά.

Επίσης ο Ολυμπιακός, με νίκη σήμερα επί του Γ.Σ. Αλμυρού θα φτάσει τους 39 βαθμούς, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, έναντι 16 που πήρε στον α΄ γύρο.

Σήμερα στις 4 μ.μ. ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει και τη δυναμική του με την παρουσία του κόσμου. Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε και η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών», ειδικά στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, στο ΕΑΚ, στο τελευταίο της χρονιάς, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα και για την επόμενη ημέρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αυτή την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Βόλου να δώσει δυναμικό παρών και να χειροκροτήσει την ομάδα μας, δίνοντάς της ώθηση για τη νίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχημένα την παρούσα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους μας, ειδικά αυτή την Κυριακή, να αγοράσουν όλοι από ένα εισιτήριο, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας και για την επόμενη ημέρα.

Δίνουμε, λοιπόν, ραντεβού στο ΕΑΚ την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στις 16:00 και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον της μεγάλης και ιστορικής ομάδας μας!».

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γ.Σ. Αλμυρού, που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 1η Απριλίου 2018, στις 16:00, στο ΕΑΚ για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας:

Συγκεκριμένα: -Γενική είσοδος: 10€ -Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€ -Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€ -Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός Βόλου στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο ΕΑΚ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των στρατευμένων Δημήτρη Τόσκα και Γιώργο Μέμμου, ενώ παρά τα μικροπροβλήματα που ειχαν οι Φώτης Καραγκιολίδης ,Αντώνης Καμπλιώνης και Ευθυμιάδης συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.

Ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης με το πέρας της χθεσινής τελευταίας προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου που απαρτίζεται από τους: Κούτσικο, Σάββα, Γελαδάρη, Νόνη, Παπαϊωάννου, Ρόκα, Λούγκο, Κόκα Δ., Καμπλιώνη, Διβανέ, Χρήστου, Σέττο, Ευθυμιάδη, Ζάχο, Μπέικο, Πατσή, Αγγελή, Κωνσταντίνου και Καραγκιολίδη.

Κίνητρο είναι το γόητρο…

Εκτός του Ολυμπιακού Β. ένα κίνητρο έχει και ο ΓΣΑ, αφού φέτος η ομάδα του Αλμυρού κατάφερε να κερδίσει τους ερυθρόλευκους στον α΄ γύρο, ενώ έγραψε ιστορία κερδίζοντας δυο φορές τη Νίκη (από την οποία στο παρελθόν είχε μόνο ήττες) και θέλει την Κυριακή να κάνει το ίδιο…

Στον α΄ γύρο ο ΓΣΑ κέρδισε στον Αλμυρό τον Ολυμπιακό 1-0 (8΄Φλίγκος), ενώ οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2004-05, με το πρώτο ματς στον Βόλο να μην έχει νικητή και γκολ (0-0) και στον Αλμυρό ο ΓΣΑ να είναι νικητής (3-2).

Στην Δ΄ οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και την περίοδο 2005-06 με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στο Βόλο 2-0 με γκολ των Γιάννη Μόσιου και Νίκου Δενελάβα , ενώ στον Αλμυρό υπήρξε ισοπαλία 2-2 (14΄Χατζέλας,41΄Λ.Κωτούλας – 20’ Ι. Μόσιος, 44΄Α.Κουβελάς)

Χωρίς άγχος και ο ΓΣΑ

Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί ο Γ.Σ. Αλμυρού στο ΕΑΚ καθώς βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Απουσία για τον ΓΣΑ είναι ο Γιάννης Καψιώτης, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαλάντη Κόκκα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι σίγουρα οι: Άγγελος Σταυράκης, Στέλιος Αλεξανδρής, Νίκος Μπαρούτας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Χρήστος Χολέβας,Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Παναγιώτης Κοντοβάς, Κώστας Φλίγκος, Φίλιππος Σκοπελίτης,Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Κώστας Κρανάς Παναγιώτης Τσομπανόπουλος και Βαγγέλης Κοντογεωργάκης

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Τη σημερινή αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, τελευταίας της κανονικής περιόδου, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γ.Σ. Αλμυρού, θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων. Την Κυριακή ο Λεωνίδας θα έχει βοηθούς τους Κώστα Σταφυλά και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, από την ίδια Ένωση.

Φιλικά στην Αθήνα οι υποδομές

Σήμερα θα μεταβούν στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, η πρωταθλήτρια Μαγνησίας και δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας ομάδα κορασίδων και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ομάδα Παίδων Β’ του Ολυμπιακού Βόλου.

Τα παιδιά του Ολυμπιακού Βόλου θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, αγωνιζόμενα με τις ακαδημίες ενός από τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους, ενώ θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, Ολυμπιακός Πειραιώς – ΑΕΚ στο Σ.Ε.Φ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου