ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να τελειώσει νικητής… πριν τη νέα αρχή

να-τελειώσει-νικητής-πριν-τη-νέα-αρχ-66453

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να τελειώσει νικητής σε μια όχι καλή χρονιά και να προγραμματίσει μια νέα, πολύ πιο καλή, θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που την Κυριακή έχει το τελευταίο ματς αυτής της σεζόν στο ΕΑΚ με τον ΓΣΑ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει στο φινάλε του πρωταθλήματος (κάτι που έκανε σε όλα τα ματς που έδωσε φέτος στο ΕΑΚ), χωρίς πλέον τη βαθμολογική πίεση, αφού μια αγωνιστική πριν εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, παρότι δεν αγωνίστηκε…

Αγωνιστικά ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των στρατευμένων Δημήτρη Τόσκα, Γιώργου Μέμμου, αλλά και του Κλεβί Κόλα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Βελεστινιώτη τεχνικού, ενώ στο τελευταίο ματς πριν τη νέα αρχή, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του…

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός ,καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, και όπως αναφέρει, να βάλουν όλοι μαζί τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αυτή την Κυριακή 1η Απριλίου, στις 16.00 αυτή τη φορά, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Γ.Σ. Αλμυρού για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα μας φέτος πέρασε μια δύσκολη χρονιά, που όμως δεν ήρθε ακόμη η στιγμή για να προχωρήσουμε στον λεπτομερή απολογισμό της.

Ωστόσο, μέσα από τις δυσκολίες, κατάφερε με τη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και φυσικά όλο τον φίλαθλο κόσμο, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ένα σκληρό, αλλά τίμιο αγώνα για την επιβίωσή της.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει το τελευταίο του παιχνίδι και χρειάζεται για ακόμη μία φορά στη στήριξη όλων, προκειμένου ενωμένοι και πιο δυνατοί να σχεδιάσουμε όλοι την επόμενη ημέρα του.

Κατακλύζουμε λοιπόν το «σπίτι» μας και μέσα από τη φωνή και το χειροκρότημά μας και μόνο, δίνουμε ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό team ώστε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο «σπίτι» μας. Αυτή την Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή την Κυριακή είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου».

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια στο EAK με Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στον α΄ γύρο, και με Αμβρυσσέα και Οπούντιο στον β΄ γύρο, με απολογισμό τέσσερεις νίκες και τέρματα 14-1. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έδρας στο Πανθεσσαλικό πέτυχε συνολικά έξι γκολ.

Εφόσον κερδίσει ο Ολυμπιακός το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, θα φτάσει τους 39 βαθμούς, συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, έναντι 16 που πήρε στον α΄ γύρο.

Ο Λεωνίδας διαιτητής

Την κυριακάτικη αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, τελευταίας της κανονικής περιόδου, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γ.Σ. Αλμυρού, θα διευθύνει ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων. Ο Λεωνίδας σφυρίζει για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και του Γ.Σ Αλμυρού, ενώ αυτό είναι το όγδοο φετινό για τον Τρικαλινό ρέφερι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχοντας σφυρίξει δυο ματς της Νίκης με ΑΟ Σελλάνων(1-0) και Φάρσαλα (4-1),αλλά και ένα του Ρήγα στο 2-1 επί του Οπούντιου

Την Κυριακή ο Λεωνίδας θα έχει βοηθούς τους Κώστα Σταφυλά και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Με Γ.Σ. Αλμυρού και στο μπάσκετ

Με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο κλειστό του ΕΑΚ παίζει το Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ και η ομάδα μπάσκετ, και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά:

«Με τoν ΓΣ Αλμυρού κλείνει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας μας , στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο ΓΣ Αλμυρού είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα, συμμετείχε στο FINΑL FOUR του κυπέλλου, ενώ στις τάξεις του διαθέτει μερικούς ταλαντούχους αθλητές αλλά και τον έμπειρο Γιάννη Καραγιώργο.

Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας θέλει να κλείσει τους αγώνες της κανονικής περιόδου αήττητος, αφού ήδη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα Play Offs για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. H ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα αγωνιστεί πλήρης, ενώ στα πλαίσια της προετοιμασίας της, σήμερα Τετάρτη, θα δώσει αγώνα προετοιμασίας με την αντίστοιχη της Νίκης Βόλου στο ΕΑΚ.

Διοικούσα Επιτροπή, προπονητές και αθλητές είμαστε ενωμένοι, σαν μια γροθιά, θέλουμε να πετύχουμε ακόμη μια νίκη, συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις, και καλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους χειροκροτήσουν για την αγωνιστική τους προσπάθεια στην κανονική περίοδο και να τους δώσουν ώθηση με το χειροκρότημά τους, για τη συνέχεια στην οποία, μαζί με τον ΓΣ Αμπελώνα, τον ΑΟ Καλαμπάκας και τον ΓΣ Βόλου, θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, στους αγώνες που θα αρχίσουν μετά τις γιορτές του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 19.30 και στα γραφεία της ΕΣΚΑΘ στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ και θα συγκεκριμενοποιηθούν οι ημέρες και ώρες των αγώνων. Στη κλήρωση θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της ομάδας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου