ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει …το ευχάριστο φινάλε

περιμένει-το-ευχάριστο-φινάλε-71430

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ευχάριστο φινάλε με νίκη την άλλη Κυριακή στον Βόλο περιμένει ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς πλέον, την πρώτη μέρα του Απρίλη έχει το τελευταίο ματς ως γηπεδούχος με τον ΓΣΑ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει και το τελευταίο ματς στο ΕΑΚ, αφού εκτός από το ότι ο κόσμος είναι πιο κοντά του, αγωνιστικά είναι καλύτερος βάσει αποτελεσμάτων. Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια στο EAK με Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στον α΄ γύρο, και με Αμβρυσσέα και Οπούντιο τις δυο τελευταίες Κυριακές, με απολογισμό τέσσερεις νίκες και τέρματα 14-1. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έδρας στο Πανθεσσαλικό πέτυχε συνολικά έξι γκολ, ενώ η τελευταία του νίκη με 6-0 επί της ομάδας του Μαρτίνου ήταν η μεγαλύτερη φετινή!

Το μεγαλύτερο φετινό σκορ που είχε ο Ολυμπιακός μέχρι προχθές, ήταν το 3-0 πάλι στο ΕΑΚ με Ρήγα και Αμβρυσσέα, ενώ πέρσι το μεγαλύτερο σκορ ήταν το 4-0 επί της Νίκης στο Πανθεσσαλικό!

Το τελευταίο 6-0 (5-0 ημίχρονο) του Ολυμπιακού ήταν στις 21/3/2010 επί του Αιγάλεω (3 γκολ ο Σολάκης και από ένα οι Αμπράμοβιτς, Ροτζέριο, Ούμπιντες), ενώ πιο μεγάλο σκορ τη δεκαετία ήταν στις 30/3/2014, εκτός έδρας επί του Βύζαντα με 0-8 (4 γκολ ο Γκούρμα, 2 ο Μπρέσκα και από ένα οι Η. Ιωάννου και Κριστόμπαλ).

Τα άλλα ενδιάμεσα μεγαλύτερα σκορ του Ολυμπιακού την περίοδο 2015-16 ήταν το 5-1 επί του Πανελευσινιακού, την περίοδο 2012-13 το 4-0 επί του Ηρακλή, και το 2010-11 το αξέχαστο 0-4 επί της ΑΕΚ!

Μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έχει τη θετική σκέψη και περιμένει να κερδίσει το ματς που απομένει με τον Γ.Σ. Αλμυρού… ενώ στον Ολυμπιακό περιμένουν απόφαση για την έφεση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Για το τελευταίο φετινό παιχνίδι θα λείψουν σίγουρα δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μετά τον Μέμμο στρατεύτηκε και ο Δημήτρης Τόσκας, που έχει παίξει σε 21 ματς…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου