ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τη δύναμη του κόσμου και της έδρας

με-τη-δύναμη-του-κόσμου-και-της-έδρας-80361

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Αλλη μια νίκη αύριο με τον Οπούντιο στο ΕΑΚ, για να σιγουρεύει σιγά σιγά την παραμονή, κι άλλη μια την πρώτη Κυριακή του Απριλίου είναι πλέον ο φετινός στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου …πιστεύοντας ότι αμέσως μετά θα προγραμματίσει πιο σωστά, ώστε να μην ξαναβρεθεί να διεκδικεί παραμονή στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική.

Μετά το πρώτο βήμα οριστικής παραμονής, ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει στο τέλος …. έχοντας να δώσει άλλα δυο ματς εντός έδρας αύριο Κυριακή με Οπούντιο και στο φινάλε με Γ.Σ. Αλμυρού (κάνοντας ρεπό ενδιάμεσα), και στα υπέρ των ερυθρόλευκων είναι ότι ο κόσμος στο ΕΑΚ είναι πλέον πιο κοντά του…

Ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ, εκτός από το ότι ο κόσμος είναι πιο κοντά του, αγωνιστικά είναι καλύτερος βάσει αποτελεσμάτων. Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν δώσει τρία παιχνίδια στο EAK με Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στον α΄ γύρο και με Αμβρυσσέα την περασμένη Κυριακή, με απολογισμό τρεις νίκες και τέρματα 8-1. Αντίθετα Ολυμπιακός στα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έδρας στο Πανθεσσαλικό έχει πετύχει συνολικά έξι γκολ, έχοντας κατά μ.ο. λιγότερο από ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Για το αυριανό ματς ο Σάκης Σάββας που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών, επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, και όλα δείχνουν πως ο Δήμος Κόκας που κάλυψε την περασμένη Κυριακή τη θέση θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή, όπου θα λείψει ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης που δεν ξεπέρασε έναν τραυματισμό του.

Εκτός του Ευθυμιάδη, και πάλι θα υπάρχει η «αναγκαστική» απουσία του Κλεβί Κόλα για ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς δεν υπάρχει τελεσιδικία στην υπόθεση που έχει να κάνει με την έφεση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (υπάρχει πιθανότητα θα συζητηθεί την Τρίτη), ενώ αύριο δεν θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Μέμμος που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Παρότι θεωρητικά το παιχνίδι με τον Οπούντιο είναι εύκολο, κανείς στην ομάδα δεν χαλαρώνει και οι παίκτες προετοιμάζονται με σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας πρέπει να κατακλύσει τις κερκίδες του ΕΑΚ, να στηρίξει με τη φωνή και το χειροκρότημα τους παίκτες μας και το τεχνικό team, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχημένες παρουσίες στο «σπίτι» του. Η Κυριακή είναι ημέρα για ποδόσφαιρο! Είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου!

Τα εισιτήρια της Κυριακής: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Ο Ολυμπιακός, έχοντας 33 βαθμούς σήμερα, με 2 νίκες έδρας φτάνει τους 39, και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, ενώ έχει το περιθώριο να μείνει και στους 37 με νίκη και ισοπαλία…

Ο Αμβρυσσέας (έχει ρεπό την Κυριακή) δεν μπορεί να πάει πάνω από τους 37 βαθμούς (εφόσον κερδίσει Γ.Σ. Αλμυρού εκτός και Βελούχι εντός έδρας) και επίσης ο Ρήγας έχει «όριο» τους 37 βαθμούς (εφόσον κάνει τρεις νίκες). Στην περίπτωση αυτή ο ΑΟ Σελλάνων (αν χάσει δηλαδή από τον Ρήγα) μπορεί να φτάσει μέχρι τους 37 βαθμούς (κερδίζοντας Οπούντιο εκτός και Αχιλλέα εντός έδρας). Αν ο ΑΟ Σελλάνων δεν ηττηθεί την Κυριακή στο Βελεστίνο από τον Ρήγα, τότε θα παραμείνει, εκτός απρόοπτου, στην κατηγορία (μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 40 βαθμούς) και θα υποβιβαστούν Ρήγας και Αμβρυσσέας.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος (αν δηλαδή ο Ολυμπιακός πάρει τέσσερις βαθμούς και φτάσει τους 37), οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν. Έχουν νικήσει εντός και εκτός έδρας τόσο τον ΑΟ Σελλάνων, όσο και τον Ρήγα Φεραίο, ενώ υπερτερούν στην ισοβαθμία και με τον Αμβρυσσέα (έχουν από μία νίκη, όμως ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στον Βόλο, ενώ είχε χάσει με 2-1 στο Δίστομο).

Στην ομάδα του Ολυμπιακού θέλουν τις δικές τους νίκες και να μην σκέφτονται άλλους, και πλέον το βάρος πέφτει στην αυριανή αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου…

Την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του Ολυμπιακού με τον Οπούντιο στο ΕΑΚ (Κυριακή 18/3) θα διευθύνει ο Στράτος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Φώτη Εμμανουήλ και Κώστα Πραχάλη, επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κωστής της ΕΠΣ Λάρισας.

Τα κορίτσια την Κυριακή με Δάφνη

Ενα ακόμη κρίσιμο ματς, όπου χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, δίνουν αύριο τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου που υποδέχονται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών, και η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού, σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του σε κόσμια πλαίσια, όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας, και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη μας.

Είναι καιρός η πόλη μας να δείξει τη δυναμική της σε όλους όσους, εντός και εκτός τειχών της, δεν επιθυμούν την παρουσία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου