ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η Κυριακή είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Β.»

η-κυριακή-είναι-η-ημέρα-του-ολυμπιακο-82073

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν ως τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής …δύο αγωνιστικές Κυριακές για τον Ολυμπιακό Βόλου και η διοίκηση έκανε ένα ακόμη κάλεσμα στον κόσμο την στιγμή που η αμάδα είναι έτοιμη για ένα ακόμη καθοριστικό βήμα κι άλλη μια νίκη αυτή τη φορά επί του Οπούντιου

Μετά το πρώτο βήμα οριστικής παραμονής ο Ολυμπιακός στηριζόμενος πάντα στον κόσμο του και θέλει να πανηγυρίσει στο τέλος …. και ως το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσει άλλα δυο ματς εντός έδρας αυτή την Κυριακή με Οπούντιο και στο φινάλε Γ.Σ. Αλμυρού, και στα υπέρ των ερυθρόλευκων είναι ότι ο κόσμος στο ΕΑΚ είναι πλέον πιο κοντά του…

Με ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Εθνικό Στάδιο Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» τον Οπούντιο Μαρτίνου για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας πρέπει να κατακλύσει τις κερκίδες του ΕΑΚ, να στηρίξει με τη φωνή και το χειροκρότημα τους παίκτες μας και το τεχνικό team, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχημένες παρουσίες στο «σπίτι» του. Η Κυριακή είναι ημέρα για ποδόσφαιρο! Είναι η ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου!

Τα εισιτήρια της Κυριακής: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο ΕΑΚ:

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 10€

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP (δερμάτινα καθίσματα) : 15€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 3, ενώ από τη Θύρα 4 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold, αλλά και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια VIP, των 15 ευρώ. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ΕΑΚ.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Ο Ολυμπιακός, έχοντας 33 βαθμούς σήμερα, με 2 νίκες έδρας φτάνει τους 39, και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, ενώ έχει το περιθώριο να μείνει και στους 37 με νίκη και ισοπαλία…

Ο Αμβρυσσέας (έχει ρεπό την Κυριακή) δεν μπορεί να πάει πάνω από τους 37 βαθμούς (εφόσον κερδίσει Γ.Σ. Αλμυρού εκτός και Βελούχι εντός έδρας)και επίσης ο Ρήγας έχει «όριο» τους 37 βαθμούς (εφόσον κάνει τρεις νίκες ).Στην περίπτωση αυτή ο ΑΟ Σελλάνων (αν χάσει δηλαδή από τον Ρήγα) μπορεί να φτάσει μέχρι τους 37 βαθμούς (κερδίζοντας Οπούντιο εκτός και Αχιλλέα εντός έδρας). Αν ο ΑΟ Σελλάνων δεν ηττηθεί την Κυριακή στο Βελεστίνο από τον Ρήγα, τότε θα παραμείνει, εκτός απρόοπτου, στην κατηγορία (μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 40 βαθμούς) και θα υποβιβαστούν Ρήγας και Αμβρυσσέας.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος (αν δηλαδή ο Ολυμπιακός πάρει τέσσερις βαθμούς και φτάσει τους 37), οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν. Έχουν νικήσει εντός και εκτός έδρας τόσο τον ΑΟ Σελλάνων, όσο και τον Ρήγα Φεραίο, ενώ υπερτερούν στην ισοβαθμία και με τον Αμβρυσσέα (έχουν από μία νίκη, όμως ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στο Βόλο, ενώ είχε χάσει με 2-1 στο Δίστομο).

Στην ομάδα του Ολυμπιακού, θέλουν τις δικές τους νίκες και να μην σκέφτονται άλλους και πλέον το βάρος πέφτει στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου…

Παρότι θεωρητικά το παιχνίδι με τον Οπούντιο είναι εύκολο, κανείς στην ομάδα δεν χαλαρώνει και οι παίκτες προετοιμάζονται με σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σάκης Σάββας εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και επιστρέφει. Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είχε αποβληθεί μετά τη λήξη του αγώνα με τη Θήβα και έχασε τρία σημαντικά παιχνίδια, με Νίκη, ΝΠΣ Βόλος και Αμβρυσσέα.

Εκτός του Κλεβί Κόλα, ο οποίος θα απουσιάσει από ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς δεν υπάρχει τελεσιδικία στην υπόθεση που έχει να κάνει με την έφεση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ( πιθανότητα θα συζητηθεί την Τρίτη) την Κυριακή δεν θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Μέμμος που κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο Σουλίδης στο Ολυμπιακός Β.-Οπούντιος

Την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του Ολυμπιακού με τον Οπούντιο στο ΕΑΚ (Κυριακή 18/3) θα διευθύνει ο Στράτος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Φώτη Εμμανουήλ και Κώστα Πραχάλη, επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κωστής της ΕΠΣ Λάρισας.

Τα κορίτσια την Κυριακή με Δάφνη

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς όπου χρειάζονται την στήριξη του κόσμου δίνουν την Κυριακή τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου που υποδέχονται την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών και η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα μας , η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι μια ισχυρή ομάδα που παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα του πρωταθλήματος και αναμένεται σκληρή μονομαχία .

Ελπίζουμε να έχουμε όλες τις παίκτριες στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου αφού σίγουρα απούσα θα είναι η Ελένη Ζήτη που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου αλλά αναμένονται οι επιστροφές της Sherise Williams , της Νίκης Ζέρβα και της Ραφαέλας Σουλτάνη που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Μετά και το θλιβερό επεισόδιο στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι , με αποδέκτη τον προπονητή μας , στο οποίο η ομάδα μας θεωρεί ότι έχει άμεσες ευθύνες η γηπεδούχος ομάδα και έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές , πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του , σε κόσμια πλαίσια όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη μας .

Είναι καιρός η πόλη μας να δείξει τη δυναμική της σε όλους όσους , έντος και εκτός τειχών της , δεν επιθυμούν την παρουσία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία» .

Στο μεταξύ καταγγελία στην ΕΟΚ για όσα έγιναν στο εκτός έδρας ματς με τον Φάρο Κερατσινίου για την Α1 γυναικών την περασμένη Κυριακή με την επίθεση στον Μιχάλη Καπουρνιώτη έκανε στην ΕΟΚ και στον πρόεδρό της κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, έκανε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου