ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με χαμηλούς τόνους και η συνέχεια

με-χαμηλούς-τόνους-και-η-συνέχεια-83361

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το πρώτο βήμα οριστικής παραμονής ετοιμάζεται γι το δεύτερο κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους χωρίς να υποτιμήσει αντιπάλους στηριζόμενος πάντα στον κόσμο του και θέλει να πανηγυρίσει στο τέλος ….σχεδιάζοντας αμέσως μετά μια καλύτερη νέα χρονιά

Μετά το καθοριστικό βήμα οριστικής παραμονής, θέλει συνέχεια στο γήπεδο που του «ταιριάζει»… και Ολυμπιακός ως το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσει άλλα δυο ματς εντός έδρας αυτή την Κυριακή με Οπούντιο και στο φινάλε Γ.Σ. Αλμυρού, και στα υπέρ των ερυθρόλευκων είναι ότι ο κόσμος είναι πλέον πιο κοντά του…

Ο Ολυμπιακός, έχοντας 33 βαθμούς σήμερα, με 2 νίκες έδρας φτάνει τους 39, και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, παρά μόνο αν ο ΑΟ Σελλάνων κάνει άλλες 3 νίκες και φτάσει τους 40, την ώρα που ο Ρήγας με 3 στα 3 μπορεί να φτάσει τους 37 βαθμούς (δεν γίνεται να κάνουν 4 στα 4 και οι δυο, αφού παίζουν μεταξύ τους την Κυριακή στο Βελεστίνο).

Με την τελευταία νίκη του Ολυμπιακού, πλέον το ανώτατο όριο που θα μπορέσει να φτάσει ο Αμβρυσσέας είναι οι 37 βαθμοί κι αυτό γιατί η ομάδα του Διστόμου που είναι τώρα στους 31 ,έχει ρεπό, παίζει στον Αλμυρό και θα υποδεχθεί το Βελούχι.

Η Θήβα που είναι κι αυτή στους 33, με άλλη μια νίκη έδρας πάει στους 36, αλλά έχει κι άλλα 2 ματς εκτός, εκ των οποίων ένα στο Νεοχώρι κι ένα στο Βελεστίνο, ενώ ο Αστέρας Ιτέας που έμεινε στους 35 βαθμούς αν υποθετικά χάσει και στη Θήβα, μπορεί να εξασφαλιστεί με νίκη στην έδρα του επί των Φαρσάλων και θα έχει στο τέλος στην Ιτέα και τη Νίκη.

Θετικό είναι ακόμη ότι ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΟ Σελλάνων, υπερέχει… έχοντας δυο νίκες όπως και με τον Ρήγα…

Στην ομάδα του Ολυμπιακού, θέλουν τις δικές τους νίκες και να μην σκέφτονται άλλους και πλέον το βάρος πέφτει στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Οπούντιο Μαρτίνου…

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο ΕΑΚ τον Οπούντιο, ενώ θα γίνει σχετικό αίτημα στον Δήμο Βόλου για την χρήση του σταδίου και στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Γ.Σ. Αλμυρού την 1η Απριλίου.

Παρότι θεωρητικά το παιχνίδι με τον Οπούντιο είναι εύκολο, κανείς στην ομάδα δεν χαλαρώνει και οι παίκτες προετοιμάζονται με σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σάκης Σάββας εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και επιστρέφει. Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είχε αποβληθεί μετά τη λήξη του αγώνα με τη Θήβα και έχασε τρία σημαντικά παιχνίδια, με Νίκη, ΝΠΣ Βόλος και Αμβρυσσέα.

Εκτός του Κλεβί Κόλα, ο οποίος θα απουσιάσει από ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς δεν υπάρχει τελεσιδικία στην υπόθεση που έχει να κάνει με την έφεση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ( πιθανότητα θα συζητηθεί την Τρίτη) την Κυριακή δεν θα αγωνιστεί και ο Γιώργος Μέμμος που κλήθηκε να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο Σουλίδης στο Ολυμπιακός Β.-Οπούντιος

Την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του Ολυμπιακού με τον Οπούντιο στο ΕΑΚ (Κυριακή 18/3) θα διευθύνει ο Στράτος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Φώτη Εμμανουήλ και Κώστα Πραχάλη, επίσης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Κωστής της ΕΠΣ Λάρισας.

Τα κορίτσια την Κυριακή με Δάφνη

Ένα ακόμη κρίσιμο ματς όπου χρειάζονται την στήριξη του κόσμου δίνουν την Κυριακή τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου που υποδέχονται την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών και η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα μας , η Δάφνη Αγίου Δημητρίου είναι μια ισχυρή ομάδα που παλεύει για την είσοδο της στην τετράδα του πρωταθλήματος και αναμένεται σκληρή μονομαχία .

Ελπίζουμε να έχουμε όλες τις παίκτριες στη διάθεση του προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου αφού σίγουρα απούσα θα είναι η Ελένη Ζήτη που μάλλον δεν θα αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου αλλά αναμένονται οι επιστροφές της Sherise Williams , της Νίκης Ζέρβα και της Ραφαέλας Σουλτάνη που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους , ενισχύοντας τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Μετά και το θλιβερό επεισόδιο στον αγώνα με το Φάρο στο Κερατσίνι , με αποδέκτη τον προπονητή μας , στο οποίο η ομάδα μας θεωρεί ότι έχει άμεσες ευθύνες η γηπεδούχος ομάδα και έχουν γίνει οι δέουσες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές , πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα δείξει τη δυναμική του , σε κόσμια πλαίσια όπως κάνει σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας μας και θα αποτελέσει κυριολεκτικά τον έκτο παίκτη μας .

Είναι καιρός η πόλη μας να δείξει τη δυναμική της σε όλους όσους , όντος και εκτός τειχών της , δεν επιθυμούν την παρουσία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία» .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου