ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα το διπλό και μετά οι 2 προσθήκες

πρώτα-το-διπλό-και-μετά-οι-2-προσθήκες-165380

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το διπλό την Κυριακή στην Οιχαλία Τρικάλων με τον Διγενή Νεοχωρίου έχει ως προτεραιότητα ο Ολυμπιακός Βόλου, που ενισχυμένος -και πλέον με νοοτροπία νικητή- θέλει να φτιάξει ένα σερί νικών για να ανεβεί και βαθμολογικά… Στον Ολυμπιακό είναι σε αναμονή για λύση και στο πρόβλημα του γκολ, και ακούστηκε για επιστροφή του Κώστα Φλίγκου από τον Γ.Σ. Αλμυρού, που πέρσι αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα και ήταν 1ος σκόρερ σημειώνοντας 19 γκολ σε 26 παιχνίδια, και ενός ακόμη παίκτη, αλλά βεβαίως πρώτα «κοιτούν» το ματς της Κυριακής. Το θέμα Φλίγκου φάνηκε να κολλά στα ανταλλάγματα που ζητά ο Αλμυρός, και έτσι όλοι τώρα θέλουν το διπλό, με παίκτες που ήταν στην ομάδα και αυτούς που ήρθαν… Ο κυριακάτικος αντίπαλος Διγενής βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού στη 10η θέση με 11 βαθμούς, ενώ με έξι γκολ έχει τη χειρότερη επίθεση του ομίλου.

Από τα νέα αποκτήματα μόνο ο Σάκης Σάββας θα «αργήσει» να κάνει ντεμπούτο, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, προερχόμενος από επαγγελματική κατηγορία,και απαιτείται ένας μήνας από το τελευταίο του παιχνίδι. Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός αγωνίστηκε τελευταία φορά με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 20/12/17 κόντρα στον Εργοτέλη, και με τον Ολυμπιακό έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις 21/1, στο ματς με τον Αστέρα Ιτέας…

Την Κυριακή στην Οιχαλία Τρικάλων θα αγωνιστεί κανονικά ο Στάθης Ρόκας, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής για μια αγωνιστική, και είναι ο παίκτης που σε μια ακόμη θητεία του στη βολιώτικη ομάδα θα έχει ηγετικό ρόλο…

Χθες η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε συναινετικές λύσεις συμβολαίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μεταξύ αυτών και του Πέτρου Διβανέ, που τελευταία φορά που έπαιξε στη Football league με τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο Παπακωνσταντίνου διαιτητής

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/1 στις 15.00 στο γήπεδο της Οιχαλίας θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που ήταν και στο ματς της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Βελούχι και στον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι, όπου οι ερυθρόλευκοι -στη χειρότερη εμφάνισή τους- έχασαν με 1-0. Ο Παπακωνσταντίνου έχει διευθύνει ακόμη τρία ματς φέτος μαγνησιώτικων ομάδων, τα: Αλμυρός-Διγενής 1-0, ΝΠΣ Βόλος-Αμβρυσσέας 3-1 και Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Φαρσάλων 0-0.

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Στέλιο Καραγιάννη και Γιώργο Λιτοσελίτη, επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου