ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δείξει τη νέα του δυναμική

να-δείξει-τη-νέα-του-δυναμική-172217

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με πίστη και αισιοδοξία πως το 2018 ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θα είναι πολύ καλύτερος για τον Ολυμπιακό Βόλου… με νέες βάσεις, νέα πρόσωπα, με περισσότερη στήριξη του κόσμου, με πιο φτηνό εισιτήριο, η βολιώτικη ομάδα κάνει την Κυριακή (3μ.μ.) τη νέα της αρχή υποδεχόμενη στο Πανθεσσαλικό το Βελούχι, θέλοντας να δείξει και στο γήπεδο αυτή τη νέα δυναμική που δημιούργησε η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου….

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή κόντρα στο Βελούχι για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έχει στόχο μια άνετη νίκη ρεβάνς της ήττας του α΄ γύρου στη χειρότερη φετινή εμφάνιση των ερυθρολεύκων, θέλοντας αρχικά να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και στη συνέχεια του πρωταθλήματος να προσπαθήσει για την όσο το δυνατόν ψηλότερη κατάταξη…

Η διακοπή άλλωστε του πρωταθλήματος και το τέλος του α΄ γύρου «βρήκε» τον Ολυμπιακό Βόλου στην όχι καλή 8η θέση της βαθμολογίας, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και με την προς στιγμήν κατάταξη είναι κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, κάτι που σίγουρα δεν αρμόζει στην ομάδα.

Στον μεταγραφικό τομέα οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου οργάνωσαν και ενίσχυσαν την ομάδα δίνοντας και περισσότερες λύσεις στον προπονητή Λάκη Μπακάλη, που περιμένει από παίκτες όπως ο Στάθης Ρόκας να έχουν ηγετικό ρόλο, τους Καμπλιώνη, Κόλα και Διβανέ να δείξουν πως αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά, αλλά και από ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην ομάδα να κάνουν ένα καλύτερο β΄ γύρο με διαφορετική ψυχολογία, έχοντας τη νοοτροπία νικητή.

Σε σχέση με τον α΄ γύρο δεν είναι πλέον στην ομάδα ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και μετέβη στη Γερμανία, ενώ δεν θα είναι στην ομάδα στο δεύτερο μισό και οι Βαρούχας, Σκανδάλης, Καράμπελας, Καρβούνης, ενώ μετά το κυριακάτικο ματς έχει ζητήσει να φύγει και ο Καραμπάς.

Όσον αφορά το κυριακάτικο ματς, από τους νεοαποκτηθέντες ο Κόλα που ήρθε από τα Φάρσαλα και ο Καμπλιώνης που ήρθε από τον Ιαλυσό Ρόδου θα είναι διαθέσιμοι, ενώ δεν εκδόθηκε το δελτίο του Διβανέ, και ο Ρόκας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για μια αγωνιστική.

Στον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός έχει μια θεωρητικά εύκολη τετράδα τον Ιανουάριο και οι νίκες θα τον ανεβάσουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια…

Το πρόγραμμα του β’ γύρου έχει ως εξής:

14η: 7/1/18 (3μμ) Ολυμπιακός – Βελούχι

15η: 14/1: Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός

16η: 21/1: Ολυμπιακός – Αστέρας Ιτέας

17η: 28/1: Ρήγας Φ. – Ολυμπιακός

18η: 4/2: Α.Ο. Σελλάνων – Ολυμπιακός

19η: 11/2: Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων

20η: 17/2:Θήβα – Ολυμπιακός

21η: 25/2: Ολυμπιακός – Νίκη

22η: 4/3:ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός

23η: 11/3: Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας

24η: 18/3: Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου

25η αγωνιστική: 24/3: ΡΕΠΟ

26η: 1/4: Ολυμπιακός – Γ.Σ. Αλμυρού

Ένα θετικό ακόμη στον Ολυμπιακό, που ήταν και επιθυμία του κόσμου, είναι ότι στις σκέψεις των διοικούντων του Ολυμπιακού υπάρχει η επιστροφή στο ΕΑΚ του Βόλου για έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει πάντως μετά το ματς με το Βελούχι, (7/1) αφού αυτός ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσαλικό, όπως και το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη.

Ολοι μαζί, μπορούμε και με 5 ευρώ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ζητώντας από τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής με το Βελούχι, με το εισιτήριο του αγώνα να ορίζεται στα 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται καλή χρονιά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και τον καλεί αυτή την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ομάδα ΑΠΟΚ «Το Βελούχι». Καλούνται όλοι οι φίλαθλοί μας να δώσουν δυναμικό «παρών», να στηρίξουν έμπρακτα… τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας και να δείξουν σε όλους την τεράστια δυναμική του ερυθρόλευκου Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Συλλόγου, η γενική είσοδος για τον εν λόγω αγώνα ορίστηκε στο ποσό των 5 ευρώ, με στόχο την τόνωση της παρουσίας των φιλάθλων μας στο γήπεδο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΠΟΚ «Το Βελούχι».

Συγκεκριμένα:

-Γενική είσοδος: 5€ (ισχύει και για τις γυναίκες, τους ανέργους με την επίδειξη του απαραίτητου εγγράφου του ΟΑΕΔ και της αστυνομικής ταυτότητας, αλλά και για τα παιδιά από 12 έως και 17 ετών)

-Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Διάθεση μίνι διαρκείας

Εισιτήρια μίνι διαρκείας κυκλοφόρησαν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, για τα επτά παιχνίδια έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι μπορούν να προμηθεύονται τα «μίνι» εισιτήρια διαρκείας για τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με κόστος 30€, από τα εξής σημεία:

• Da Luz Sport Café

Δεληγιώργη 4Β

Τηλ. 2421026094

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο»

Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

Τηλ. 2421030249

Να σημειωθεί ότι εισιτήρια διαρκείας του δεύτερου γύρου διατίθενται και από τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου αλλά και από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ διευκρινίζεται ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του καλοκαιριού.

Εχει και προϊστορία!

Ο Ολυμπιακός έχει κακή εμπειρία από το ματς του α΄ γύρου, χάνοντας 1-0 στο Καρπενήσι, από το Βελούχι, κάνοντας τη χειρότερη πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει το Βελούχι και σε πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής, την περίοδο 2006-07, και τότε ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει 0-1 στο Καρπενήσι και 2-0 στον Βόλο.

Επίσης την περίοδο 2004-05, ο Ολυμπιακός κέρδισε το Βελούχι στο Καρπενήσι 1-2 και στον Βόλο 4-0, ενώ την περίοδο 2003-04 ο Ολυμπιακός είχε χάσει στο Καρπενήσι (!) αλλά από τον ΑΟ Μυρίκης 1-0, με γκολ του Μπακαλίδη!

Η Τσιοφλίκη «σφυρίζει» στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του Ολυμπιακού με το Βελούχι, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα διευθύνει η Ανδομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Στάικο και Δημήτρη Παραφέστα από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου