ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προσθέτει εμπειρία και συνεχίζει

προσθέτει-εμπειρία-και-συνεχίζει-174442

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Συνεχίζει να προσθέτει εμπειρία και λύσεις στη μεσαία γραμμή ο Ολυμπιακός Βόλου ενώ περιμένει και λύση επιθετικά αποκτώντας έμπειρο σέντερ φόρ . Η τελευταία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ, μετά την απόκτηση των Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα και Στάθη Ρόκα, που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα αλλά προπονείται με την ομάδα, είναι αυτή χθες του Πέτρου Διβανέ.

Πρόκειται για 24χρονο μέσο με 79 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ έχει φέτος και μία συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Από τον Απόλλωνα Λάρισας αποχώρησε πρόσφατα, ενώ θυμίζουμε πως πέρυσι είχε πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική, ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της λαρισινής ομάδας, με την οποία αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, σημειώνοντας, μάλιστα και εννέα τέρματα.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Τυρνάβου και του Πυργετού, ενώ πριν τον Απόλλωνα Λάρισας έπαιξε σε Φαρκαδόνα και Α.Ε Καραϊσκάκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα του Πέτρου Διβανέ.

Ο 23χρονος χαφ (γεννηθείς 23/01/1994) προέρχεται από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον Τύρναβο, την Α.Ε. Φαρκαδόνας και την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Πρόκειται για έναν νεαρό αλλά ταυτόχρονα έμπειρο ποδοσφαιρικά παίκτη, που διακρίνεται για την ταχύτητα και τη μαχητικότητά του.

Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Πέτρο στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ο Διβανές με αριθμούς

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ ΑΓ ΓΚ

2011-2012 Τύρναβος Γ 4 –

2012-2013 Τύρναβος Γ 8 –

2013-2014 Πυργετός Γ 13 –

2014-2015 Φαρκαδόνα ΤΟΠ. 24 3

2015-2016 (1) Φαρκαδόνα Γ 19 2

2015-2016 (2) ΑΕ Καραϊσκάκης Γ 8 –

2016-2017 Απόλλων Λ. Γ 27 9

2017-2018 Απόλλων Λ. Β 1 –

Ενώ αναμένεται και επίσημα η μεταγραφή του Ρόκα, οι άνθρωποι του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου είναι σε επαφές και για σέντερ φορ. Ο Ρόκας πάντως άρχισε προπονήσεις και μπορεί να παίξει τον ρόλο του ηγέτη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Στάθης Ρόκας έχει 113 εμφανίσεις και 2 γκολ στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό, τον Θρασύβουλο, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ολυμπιακό Β. και τον Πανιώνιο σε οκτώ περιόδους, 128 ματς με 5 τέρματα στη Β’ Εθνική με Ατρόμητο Αθηνών, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Β., Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό, και 31 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική με Βύζαντα Μεγάρων και Φωστήρα. Επίσης έπαιξε 37 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας με 1 γκολ, και 4 φορές στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό Β., με τον οποίον έχει αγωνιστεί συνολικά 104 φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του.

Επίσης κανονικά προπονούνται και τα άλλα νέα πρόσωπα: ο ακραίος επιθετικός Αντώνης Καμπλιώνης και ο κεντρικός χαφ Κλεβί Κόλα.

Ο Καμπλιώνης είναι 26 ετών και τελευταία του ομάδα ήταν ο Ιάλυσος Ρόδου στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν. Συνολικά έχει 29 παρουσίες με ένα γκολ στη Β’ Εθνική με τη φανέλα των Χανίων και των Τρικάλων, ενώ με την ΑΕΛ αγωνίστηκε μόνο στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου συνολικά έχει 10 ματς με δύο γκολ. Στη Γ’ Εθνική έχει μεγάλη εμπειρία με 89 συμμετοχές και 15 γκολ με Χανιά, Τρίκαλα, Πύδνα, Απόλλωνα Λάρισας και Ιάλυσο.

Ο Κόλα, 25 ετών, αναδείχθηκε από τον Μαγνησιακό και συνέχισε για δύο χρόνια στη Νίκη Βόλου (57 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με δύο γκολ) και στο φετινό πρώτο εξάμηνο στον Αχιλλέα Φαρσάλων (12 παιχνίδια με ένα γκολ).

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης βλέπει ετοιμότητα και στους νεοαποκτηθέντες ενόψει της έναρξης του β΄ γύρου, ενώ σε σχέση με το πρώτο μισό από την ομάδα θεωρούνται παρελθόν ο Βασίλιβιτς, ο Καράμπελας και ο Βαρούχας, αλλά και οι Σκανδάλης και Καρβούνης που δεν προπονούνται και φαίνεται ότι θα αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν.

Σημεία πώλησης των μίνι διαρκείας

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι από σήμερα μπορούν να προμηθεύονται τα «μίνι» εισιτήρια διαρκείας για τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με κόστος 30€, από τα εξής σημεία:

• Da Luz Sport Café

Δεληγιώργη 4Β

Τηλ. 2421026094

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Το Γούρικο»

Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος)

Τηλ. 2421030249

Να σημειωθεί ότι εισιτήρια διαρκείας του δεύτερου γύρου διατίθενται και από τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου αλλά και από τα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ διευκρινίζεται ότι ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του καλοκαιριού.

Μεταγραφή το Βελούχι

Το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΚ είναι ο Πάνος Χρυσικός. Ο νεαρός άσος, ο οποίος είναι γεννημένος το 2001 αποκτήθηκε από την Ποταμιά, με την οποία σκόραρε φέτος μια φορά. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, στη Μυρίκη και στον Αίολο. Ο Χρυσικός έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (7/1) ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στις 8/1 παίζουν με Αθηναϊκό τα κορίτσια

Άλλαξε η ημερομηνία του εκτός έδρας παιχνιδιού της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε το ματς να γίνει τη Δευτέρα 8/1 αντί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, και μετά και τη συναίνεση και του Αθηναϊκού, η ΕΟΚ όρισε το παιχνίδι στην παραπάνω ημερομηνία.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-7/1) η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετέχει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, που θα γίνει στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Για τον λόγο αυτό η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ζήτησε την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα της γυναικείας ομάδας, για να μπορεί να είναι κοντά τόσο στην ανδρική, όσο και στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου