ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό ποδαρικό από Ολυμπιακό με Καμπλιώνη και Κόλα στα ερυθρόλευκα

διπλό-ποδαρικό-από-ολυμπιακό-με-καμπλ-176956

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Σπουδαία διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό Βόλου, που ανακοίνωσε την απόκτηση των Αντώνη Καμπλιώνη, Κλεβί Κόλα και έπεται συνέχεια μέσα στο επόμενο διάστημα με τον Στάθη Ρόκα να αναμένεται να προστεθεί στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι λίγο πριν μπει το 2018 έκαναν γνωστές τις πρώτες δύο μεταγραφικές τους κινήσεις, εντάσσοντας στο δυναμικό τους δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η αρχή έγινε με τον 26χρονο επιθετικό Αντώνη Καμπλιώνη για τον οποίο η ανακοίνωση αναφέρει:«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα, του 26χρονου επιθετικού Αντώνη Καμπλιώνη. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου των ερυθρολεύκων, ενώ έπεται και συνέχεια. Ο Αντώνης Καμπλιώνης (γεννηθείς στις 24 Οκτωβρίου 1991) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Α.Ο Χανίων, την ΑΕΛ, αλλά και στον Απόλλωνα Λάρισας. Με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων την περίοδο 2014- 2015 είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική Κατηγορία στη Football League, ενώ ξαναφόρεσε την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας την περσινή χρονιά. Ο 26χρονος έμπειρος επιθετικός διακρίνεται για την ποιότητα και τη μαχητικότητά του και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα μας. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανοίγει, με την έλευση του Αντώνη Καμπλιώνη, την αυλαία των μεταγραφικών κινήσεων και επισημαίνει πως άμεσα θα υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που θα ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και θα αγωνιστούν με τα ερυθρόλευκα. Αντώνη, καλή επιτυχία»!

Η πορεία του Αντώνη Καμπλιώνη

Σεζόν Ομάδα Κατ. Αγ. Γκολ

2011-12

Χανιά ΑΟ

Γ

18

2012-13

Χανιά ΑΟ

Γ

15

2013-14

Χανιά ΑΟ

Β

21

1

2014-15

Τρίκαλα ΑΟ

Γ

25

6

2015-16 (1)

Λάρισα

Β

2015-16 (2)

Πύδνα Κίτρους

Γ

12

2

2016-17 (1)

Απόλλων Λάρισας

Γ

11

7

2016-17 (2)

Τρίκαλα ΑΟ

Β

8

2017-18

Ιάλυσος Ρόδου

Γ

8


Συνέχεια με Κόλα

Δεύτερη χρονικά ήταν η μεταγραφή του Κλεβί Κόλα, με τον ποδοσφαιριστή να έχει αγωνιστεί στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στην οποία μεταπήδησε από τη Νίκη Βόλου, όπου θήτευσε δύο σεζόν, μεταπηδώντας στους κυανόλευκους από τον Μαγνησιακό. Στην ανακοίνωση των ερυθρόλευκων τονίζεται: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ήρθε σε συμφωνία με τον Κλεβί Κόλα και πλέον ο 25χρονος μέσος θα αγωνίζεται από το νέο έτος με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Κλεβί Κόλα προέρχεται από την ομάδα του Μαγνησιακού, ενώ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Διακρίνεται για το πάθος του και τη δυναμική του και είναι σίγουρο πως η έλευσή του θα προσφέρει ποιότητα στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων. Ο Κλεβί Κόλα και ο Αντώνης Καμπλιώνης αποτελούν τα δύο «εορταστικά» μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Μετά την έλευση του νέου έτους, η Διοίκηση θα ανακοινώνει κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, που θα ενισχύσουν την ομάδα μας».

Ο Κλέβι Κόλα με αριθμούς

Σεζόν Ομάδα Κατ. Αγ. Γκολ

2015-16 Νίκη Βόλου Γ 26 1

2016-17 Νίκη Βόλου Γ 27 1

2017-18 (1) Αχιλλέας Φαρσάλων Γ 12 1

Επανεκκίνηση με Βελούχι

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση, όντας στη ζώνη του υποβιβασμού, σε μια χρονιά που είχε ξεκινήσει με τη φιλοδοξία του πρωταθλητισμού. Οι κακές κινήσεις που έγιναν, σε συνδυασμό με άσχημα και άτυχα αποτελέσματα υποχρέωσαν τους ερυθρόλευκους σε άσχημη κατάταξη, σε γκρίνια που έφερες αλλαγές προπονητή και μάλιστα εν μέσω δύσκολών παιχνιδιών και αστάθειας.

Πλέον, ο Λάκης Μπακάλης καλείται να «βγάλει» τη χρονιά μαζί με τους παίκτες που έμειναν και με όσους προστεθούν στους παραπάνω, χωρίς περαιτέρω περιπέτειες και με την πίεση να αυξάνεται, ο Ολυμπιακός θέλει μια νέα αρχή, από το πρώτο κιόλας εντός έδρας παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική, με το Βελούχι, στο Πανθεσσαλικό, στις 7 Γενάρη.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Καρπενησίου, που μάλιστα είχε υποχρεώσει τους Βολιώτες στην πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος «τελικός» για να ακολουθήσουν εκείνοι με το Διγενή Νεοχωρίου στης 14/1 εκτός έδρας, με τον Αστέρα Ιτέας εντός στις 21/1 και το Ρήγα Φεραίο εκτός στις 28/1 που ολοκληρώνει και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων για τον Ιανουάριο. Αν έρθει το απόλυτο των 4 νικών που ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει, οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν από καλύτερες βάσεις να κοιτάξουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να σχεδιαστεί και η νέα χρονιά.

Άπαντες αναμένουν να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί τις προπονήσεις πάντως να ξεκινούν ήδη από σήμερα, ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με το Βελούχι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου