ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίγουρα καλύτερος ο Ολυμπιακός του 2018

σίγουρα-καλύτερος-ο-ολυμπιακός-του-2018-178027

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με πίστη και αισιοδοξία έρχεται το 2018 για τον Ολυμπιακό Βόλου, που πάνω σε νέες βάσεις, με τη στήριξη του κόσμου και μέσω των μίνι διαρκείας… με σκέψεις επιστροφής στο ΕΑΚ και με μεταγραφικές κινήσεις, στοχεύει να εμφανιστεί πολύ καλύτερος στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται…

Στον μεταγραφικό τομέα οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου συσκέπτονται καθημερινά μελετώντας προτάσεις, και το σίγουρο είναι ότι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος αρχικά για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση, και στη συνέχεια να προσπαθήσει για την όσο το δυνατόν ψηλότερη κατάταξη…

Η διοίκηση κινείται δραστήρια για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, και σε συνεργασία με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη αναμένεται να καταλήξει στις πρώτες λύσεις με αρχικό στόχο έμπειρους και έτοιμους παίκτες που θα ανακοινωθούν όταν πέσουν και οι υπογραφές. Πάντως, φημολογία σίγουρα υπάρχει και έχουν ακουστεί ονόματα όπως του Καρδιτσιώτη Θανάση Σάββα που ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας και παικτών που έχουν ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα όπως ο Στάθης Ρόκας, που μπορεί να είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η ομάδα στα δύσκολα, όπως και ο περσινός αρχηγός Βολιώτης Κώστας Οικονόμου, που φέτος είχε πάει στη Ρόδο αλλά απείχε λόγω συμμετοχής του σε τηλεοπτικό παιχνίδι!

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Α΄ γύρου, δεν θα είναι στην ομάδα στο δεύτερο μισό, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει το ίδιο να γίνει με το Στέφανο Βαρούχα.

Στον Ολυμπιακό, εκτός από την ενίσχυση περιμένουν πολλά περισσότερα από κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Στον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός έχει μια θεωρητικά εύκολη τετράδα τον Ιανουάριο και οι νίκες θα τον ανεβάσουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια..

14η: 7/1/18 (3μμ) Ολυμπιακός – Βελούχι

15η: 14/1: Διγενής Νεοχωρίου – Ολυμπιακός

16η: 21/1: Ολυμπιακός – Αστέρας Ιτέας

17η: 28/1: Ρήγας Φ. – Ολυμπιακός

18η: 4/2: Α.Ο. Σελλάνων – Ολυμπιακός

19η: 11/2: Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων

20η: 17/2:Θήβα – Ολυμπιακός

21η: 25/2: Ολυμπιακός – Νίκη

22η: 4/3:ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός

23η: 11/3: Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας

24η: 18/3: Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου

25η αγωνιστική: 24/3: ΡΕΠΟ

26η: 1/4: Ολυμπιακός – Γ.Σ.Αλμυρού

Ένα θετικό ακόμη στον Ολυμπιακό, που ήταν και επιθυμία του κόσμου, είναι ότι στις σκέψεις των διοικούντων του Ολυμπιακού υπάρχει η επιστροφή στο ΕΑΚ του Βόλου για έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει πάντως μετά το ματς με το Βελούχι, (7/1) αφού αυτός ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσαλικό, εφόσον έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια.

Διάθεση μίνι διαρκείας

Εισιτήρια μίνι διαρκείας κυκλοφόρησαν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, για τα επτά παιχνίδια έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει προς όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα κοστίζουν 30€ (αφορά και στα επτά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου).

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν στην κίνηση αυτή της Διοίκησης του Συλλόγου και να στηρίξουν έμπρακτα το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα «μίνι – διαρκείας» αρχικά από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κι έπειτα, ενώ θα ανακοινωθούν και σημεία πώλησης στην πόλη.

Ο νέος χρόνος μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους σαν μια γροθιά για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου