ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αισιοδοξία και προσεκτικές κινήσεις

με-αισιοδοξία-και-προσεκτικές-κινήσε-180404

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε αναμονή ενίσχυσης βρίσκονται στον Ολυμπιακού Βόλου με τα μηνύματα από τις ως τώρα συζητήσεις να είναι αισιόδοξα ενώ ενθαρρυντική είναι η κίνηση των μίνι διάρκειας και θετικό θεωρείται και από τον κόσμο το σκεπτικό επιστροφής της ομάδας στο ΕΑΚ…

Στο μεταγραφικό τοπίο οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου συσκέπτονται καθημερινά μελετώντας προτάσεις καθώς ο Ολυμπιακός στη θέση που βρίσκεται δεν θέλει παίκτες για να συμπληρώσει το ρόστερ αλλά παίκτες που να κάνουν τη διαφορά και να είναι έτοιμοι άμεσα ενώ υπάρχει και η ιδιαιτερότητα στις μεταγραφές καθώς παίκτες μπορεί να ενισχύσουν την ομάδα μέχρι τέλος Μαρτίου αφού 1/4/18 υπάρχει φινάλε πρωταθλήματος και ως εκ τούτου θα είναι για 3 μήνες

Πάντως το σίγουρο είναι ότι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος αρχικά για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση και στη συνέχεια να προσπαθήσει για την όσο το δυνατόν ψηλότερη κατάταξη…

Η διοίκηση κινείται δραστήρια για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και σε συνεργασία με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη αναμένεται να καταλήξει στις πρώτες λύσεις με αρχικό στόχο έμπειρους και έτοιμους παίκτες που θα ανακοινωθούν όταν πέσουν και οι υπογραφές. Πάντως φημολογία σίγουρα υπάρχει και έχουν ακουστεί ονόματα όπως του Καρδιτσιώτη Θανάση Σάββα που ήταν στον Απόλλωνα Λάρισας και δυο παικτών που έχουν ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα του επίσης Καρδιτσιώτη Σπύρου Γκουγκούδη που είναι στην Καλαμαριά με μικρή συμμετοχή και του περσινού αρχηγού Βολιώτη Κώστα Οικονόμου που φέτος είχε πάει στη Ρόδο αλλά απείχε λόγω συμμετοχής του σε τηλεοπτικό παιχνίδι!

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του Α΄ γύρου δεν θα είναι στην ομάδα στο δεύτερο μισό, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει το ίδιο να γίνει με το Στέφανο Βαρούχα.

Ένα θετικό ακόμη στον Ολυμπιακό που ήταν και επιθυμία του κόσμου είναι ότι στις σκέψεις των διοικούντων του Ολυμπιακού υπάρχει η επιστροφή στο ΕΑΚ του Βόλου για έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό θα γίνει πάντως μετά το ματς με το Βελούχι, (7/1) αφού αυτός ο αγώνας θα γίνει στο Πανθεσαλικό, εφόσον έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια.

Με στόχο την καλύτερη επομένη μέρα που «μεταφράζεται» ως πολύ καλύτερος δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος που θα έρθει σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας ο Ολυμπιακός περιμένει και περισσότερη στήριξη από τον κόσμο με μίνι διαρκείας εισιτήρια για τα επτά παιχνίδια έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που ήδη η «κίνηση» δίνει αισιοδοξία στην διοίκηση του Ερασιτέχνη που είχε ανακοινώσει : «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει προς όλο το φίλαθλο κόσμο ότι τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα κοστίζουν 30€ (αφορά και στα επτά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου).

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν στην κίνηση αυτή της Διοίκησης του Συλλόγου και να στηρίξουν έμπρακτα το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα «μίνι- διαρκείας» αρχικά από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κι έπειτα με νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και σημεία πώλησης στην πόλη.

Ο νέος χρόνος μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους σαν μια γροθιά για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου