ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε για την καλύτερη επόμενη μέρα

ξεκίνησε-για-την-καλύτερη-επόμενη-μέρ-181973

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο την καλύτερη επομένη μέρα, που «μεταφράζεται» ως πολύ καλύτερος δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος, που θα έρθει σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας, ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία, αρχικά για το επόμενο ματς που είναι στις 7 του ερχόμενου Γενάρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λάκης Μπακάλης, περιμένει και την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να παρουσιαστεί καλύτερος και πιο δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Άλλωστε ο Ολυμπιακός θέλει οι παίκτης που έρθουν στην ομάδα επιθετικοί και μέσοι να φέρουν και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αφού «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν με δυσκολία, και αυτό φαίνεται από τα 10 γκολ που έχουν πετύχει σε 12 παιχνίδια, έχοντας μ.ο. λιγότερο από ένα γκολ σε κάθε ματς.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, έχει ζητήσει για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος απ’ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και αγωνιστικότητα, και έχει τονίσει πως είναι δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου στις θέσεις του φορ, του επιθετικού χαφ και του αριστερού μπακ και μάλιστα γρήγορα, ώστε να μπορούν να μπορούν να αγωνιστούν οι νέοι παίκτες στα πρώτα ματς του Ιανουαρίου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που είχε αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του α΄ γύρου, δεν θα είναι στην ομάδα στο δεύτερο μισό, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει το ίδιο να γίνει με τον Στέφανο Βαρούχα που δεν ήταν παρών και στο χθεσινό ξεκίνημα των προπονήσεων που θα γίνεται έως και το Σαββάτο

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και το τέλος του α΄ γύρου «βρήκε» τον Ολυμπιακό Βόλου στην όχι καλή 8η θέση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και με την προς στιγμήν κατάταξη είναι κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού, και όλοι ποντάρουν στις οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Η ουσιαστική ενίσχυση θα αφορά έμπειρους και έτοιμους παίκτες για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, ακόμη και στον αγώνα της 7ης Ιανουαρίου με το Βελούχι, δηλαδή από το ξεκίνημα του β’ γύρου.

Ο Ολυμπιακός περιμένει και περισσότερη στήριξη από τον κόσμο με μίνι διαρκείας εισιτήρια για τα επτά παιχνίδια έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αν και ο κόσμος δείχνει ότι στηρίζει την ομάδα και εκτός έδρας…

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει προς όλο το φίλαθλο κόσμο ότι τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα κοστίζουν 30€ (αφορά και τα επτά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου).

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν στην κίνηση αυτή της Διοίκησης του Συλλόγου, και να στηρίξουν έμπρακτα το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα «μίνι-διαρκείας» αρχικά από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου κι έπειτα με νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και σημεία πώλησης στην πόλη.

Ο νέος χρόνος μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους σαν μια γροθιά για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου