ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από σήμερα η επιστροφή

από-σήμερα-η-επιστροφή-183360

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ημέρες ανακατατάξεων είναι οι επόμενες για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις εξελίξεις να τρέχουν όσον αφορά τη δομή της ομάδας, το διοικητικό της σχήμα αλλά και ζητήματα ενίσχυσης του ρόστερ, ώστε οι ερυθρόλευκοι να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, με το Βελούχι εντός έδρας, την επόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018.

Είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τους Βολιώτες, που εν μια νυκτί… μπήκαν στη ζώνη του υποβιβασμού του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και σε καθεστώς αβεβαιότητας ταυτόχρονα, αφού η εκτός έδρας ήττα από τον ΓΣ Αλμυρού στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς που τους έφερε στην 8η θέση, σήμανε και την αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από την προεδρία της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πλέον, η ομάδα πέρασε στα χέρια του Ερασιτέχνη, που έχει το δύσκολο έργο της ανασύνταξης, ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς έχει ήδη αποχαιρετήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού θα κάνει νέα αρχή στη Γερμανία, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Στέφανο Βαρούχα.

Πάντως, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του προέδρου του Ερασιτέχνη, Νίκου Τσεκούρα, πέρα από την επίσημη ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος τις επόμενες ημέρες, η ομάδα θα κινηθεί για μεταγραφές και μάλιστα ετοιμοπόλεμων ποδοσφαιριστών, που θα μπορέσουν να την ενισχύσουν στο πρώτο παιχνίδι του 2018 με το Βελούχι.

Από κει και πέρα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά το ρεπό των εορταστικών ημερών, με τους ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση την περασμένη Πέμπτη το πρωί.

Μίνι… διαρκείας

Οπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Ερασιτέχνη, οι ερυθρόλευκοι θα εκδώσουν νέα εισιτήρια διαρκείας για τα παιχνίδια πλέον του Β’ Γύρου, στην προσπάθεια ενίσχυσης των ταμείων του συλλόγου. Συγκεκριμένα: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ανακοινώνει προς όλο τον φίλαθλο κόσμο, ότι τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και θα κοστίζουν 30€ (αφορά και στα επτά εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου). Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συνδράμουν στην κίνηση αυτή της Διοίκησης του Συλλόγου και να στηρίξουν έμπρακτα το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα “μίνι διαρκείας” αρχικά από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, κι έπειτα, με νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και σημεία πώλησης στην πόλη. Ο νέος χρόνος μάς βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους σαν μια γροθιά για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου