ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και αισιοδοξία

χριστουγεννιάτικη-γιορτή-και-αισιοδ-187451

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με αισιοδοξία ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι αυτός που πρέπει αγωνιστικά στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με τις διοικητικές αλλαγές και τις κινήσεις του ΑΣ Ολυμπιακός να δίνουν το στίγμα, αλλά και την εγγύηση για κάτι καλύτερο, περνούν οι τελευταίες μέρες του 2017, το οποίο ερυθρόλευκη οικογένεια θα ήθελε να το γιορτάζει με επιτυχίες, για την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Έτσι, μέσα σε γιορτινό κλίμα ολοκληρώθηκε χθες η προπόνηση των ερυθρολεύκων, καθώς οι παίκτες θα λάβουν ολιγοήμερη άδεια ενόψει των Χριστουγέννων. Μετά και την πρωινή προπόνηση, και πριν ο κάθε παίκτης ταξιδέψει στην πόλη του, τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 επιφύλαξαν σε όλους μία έκπληξη.

Οργάνωσαν μια μικρή χριστουγεννιάτικη γιορτή στα γραφεία του Συλλόγου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου μοίρασαν γλυκά και φιάλες κρασί του Συνεταιρισμού Αγχιάλου «Η Δήμητρα» στους παίκτες, το προπονητικό team αλλά και στους εργαζομένους.

Μετά και τις διοικητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου θέλησαν με αυτή τη γιορτή να δείξουν και έμπρακτα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πως βρίσκονται δίπλα του, και πως όλα θα κυλήσουν θετικά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και έδωσαν ραντεβού στις 27 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που έχει οριστεί η επόμενη προπόνηση.

Τέλος, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους υποστηρικτές του καλά Χριστούγεννα με υγεία κι ευτυχία!

(Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τον Συνεταιρισμό Αγχιάλου «Η Δήμητρα» για την προσφορά των κρασιών για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή)…

Η αναδιοργάνωση που ξεκίνησε θα συνεχιστεί με αρκετές συσκέψεις των διοικούντων του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, και οι νέες συζητήσεις θα αφορούν, εκτός από οργανωτικά, μεταγραφικά ζητήματα, αφού η ομάδα πρόκειται να ενισχυθεί αγωνιστικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το σίγουρο είναι ότι στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που αρχίζει στις 7 Ιανουαρίου του 2018, ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιαστεί πιο δυνατός ξεκινώντας τα παιχνίδια του στο Πανθεσσαλικό με το Βελούχι, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πενθήμερο ρεπό να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους, και η επιστροφή στο γήπεδο ορίστηκε για την τρίτη μέρα των Χριστουγέννων στις 27Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου