ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βήμα βήμα η αναδιοργάνωση

βήμα-βήμα-η-αναδιοργάνωση-188868

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Βήμα βήμα και με αισιοδοξία και γνώση προχωράει ο Ολυμπιακός Βόλου, που με το φινάλε του α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, και αναδιοργανώνεται με διοικητικές αλλαγές και το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός να έχει αναλάβει δράση, καθώς ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα αποτελέσει παρελθόν από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Ήδη οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, ενώ περιμένουν εξελίξεις σε πολλούς τομείς… που αν είναι ευχάριστες, ίσως και σήμερα μπορεί να αλλάξουν πολλά δεδομένα…

Η αναδιοργάνωση ξεκίνησε με αρκετές συσκέψεις των διοικούντων του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, που θέλοντας να έχουν πλήρη εικόνα για τις υποχρεώσεις που είχε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου προς παίκτες, προπονητές, οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, ζητήθηκε από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη να προσκομίσει στον Ερασιτέχνη τα οικονομικά στοιχεία, κάτι που ήδη έγινε, ενώ υπήρξε συνάντηση με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές, που από σήμερα θα είναι σε χριστουγεννιάτικη άδεια .

Έτσι, το ποδοσφαιρικό τμήμα ενημερώθηκε για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και υπήρξε διαβεβαίωση για την οικονομική συνέπεια της διοίκησης και στο υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ζητήθηκε απ’ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ενώ σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα, και οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου μετά την πενθήμερη άδειά τους, σίγουρα θα υπάρχουν και νέες συζητήσεις, ειδικά με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη, για να τεθούν κάποια οργανωτικά και μεταγραφικά ζητήματα.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές αρχικά επαφές με Βολιώτες επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, ζητώντας τη στήριξή τους στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά ο σύλλογος, και εδώ τα πρώτα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά, αλλά στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για επίσημες ανακοινώσεις, ενώ στα υπέρ της διοικητικής αναδιοργάνωσης είναι ότι υπάρχει χρόνος λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός Β. άλλωστε πρόκειται να ενισχυθεί αγωνιστικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας παίκτες και στις τρεις γραμμές, αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ήδη «έχασε» έναν βασικό ποδοσφαιριστή, τον Βασίλιεβιτς, που φεύγει για την Γερμανία, και ήταν και ο μόνος που έχει παίξει φέτος σε όλα τα παιχνίδια (12) του Ολυμπιακού Βόλου ως βασικός .

Στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που αρχίζει ξανά στις 7 Ιανουαρίου του 2018, ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιαστεί πιο δυνατός, ξεκινώντας τα παιχνίδια του στο Πανθεσσαλικό με το Βελούχι. Η σημερινή πρωινή προπόνηση είναι η τελευταία, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πενθήμερο ρεπό να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Η επιστροφή στο γήπεδο ορίστηκε για την τρίτη μέρα των Χριστουγέννων στις 27Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου