ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σηκώνει μανίκια ο Ερασιτέχνης

σηκώνει-μανίκια-ο-ερασιτέχνης-189712

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Στα χέρια του Ερασιτέχνη περνά πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τη δήλωση-βόμβα του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Παναγιώτη Μποτσιβάλη και της αποχώρησής του από τον σύλλογο.

Ο κόμπος για τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη και τους ανθρώπους του φαίνεται ότι έφτασε στο χτένι, μετά την εκτός έδρας ήττα των Βολιωτών από τον ΓΣ Αλμυρού, που έφερε τον σύλλογο στη ζώνη του υποβιβασμού, κάνοντας πλέον υπαρκτό τον κίνδυνο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Τη νέα απώλεια βαθμών ακολούθησε η αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού, που ζητούσαν επίμονα αποχώρηση του κ. Μποτσιβάλη από τον σύλλογο, με το αρχικό ξέσπασμα του προέδρου της Δ.Ε. να γίνεται αργά το βράδυ της Κυριακής 16/12.

Στο πολύωρο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, που συγκλήθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (17/12), με παρούσα και τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο κ. Μποτσιβάλης επέμεινε στην απόφασή του να αποχωρήσει, αλλά του ζητήθηκε να προσκομίσει όλα τα οικονομικά στοιχεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, προκειμένου να ελεγχθούν και να προσδιοριστούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν έως το τέλος της χρονιάς, για να πάρει πια ο Ερασιτέχνης την ομάδα στα χέρια του.

Η διορία που έχει δοθεί στην πλευρά του κ. Μποτσιβάλη είναι έως αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, προκειμένου έπειτα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν για την ομάδα. Πάντως, ο Ερασιτέχνης σκοπεύει να ζητήσει από τον κ. Μποτσιβάλη

-προκειμένου να κάνει δεκτή την παραίτησή του- να αναλάβει μέρος των υποχρεώσεων του προς την ομάδα.

Από χθες μάλιστα, σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη είχε τις πρώτες επαφές με παίκτες και τεχνικό επιτελείο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην προσπάθεια να τους καθησυχάσουν αλλά και να τους ενημερώσουν πως η διοίκηση του τμήματος περνά πλέον στα δικά τους χέρια.

Παρελθόν ο Βασίλιεβιτς

Ωστόσο, παρελθόν από τον σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου θα αποτελέσει ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, καθώς ο μοναδικός ξένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων», με δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πώς θα δουλέψει σε ομάδα της Γερμανίας, αποχαιρετώντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας.

Η αποκάλυψη της φυγής του 28χρονου Σέρβου από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Ελλάδα είχε γίνει χθες το πρωί, με μια ανάρτηση που έκανε ο μάνατζέρ του Σέρτζιαν Τσέροβιτς, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ανάρτηση με τη φωτογραφία του Βασίλιεβιτς ανέφερε: «Καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό του. Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια παιδιά».

Ακολούθησε η επιβεβαίωση από τον Βασίλιεβιτς, ο οποίος μέτρησε με τα ερυθρόλευκα 12 συμμετοχές και ένα τέρμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και στην προσωπική του δήλωση ανέφερε: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να κάνω κάτι παραπάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερα και η απόφασή μου είναι να πάω στη Γερμανία, να παίξω και να δουλεύω. Φεύγω σαν φίλος και όλοι θα είστε πάντα στην καρδιά μου. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και τώρα στη δύσκολη στιγμή θα βρει τον δρόμο του. Λόγο έχει βασικό. Έχει πολύ κόσμο, ο οποίος τον στηρίζει και τον αγαπάει, και ξανά σε λίγα χρόνια θα γίνει πάλι δυνατός, όπως παλιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου