ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συσπείρωση για νίκη

συσπείρωση-για-νίκη-283818

Θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Διγενή στο Πανθεσσαλικό

Προσπάθειες συσπείρωσης και τόνωσης της ψυχολογίας γίνονται στον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Διγενή Νεοχωρίου, στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τη νέα αρχή, μετά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας από τον ΑΠΟΚ Βελούχι, θέλοντας άλλωστε να συνδυάσουν μια ενδεχόμενη νίκη, με ευρύ σκορ και θέαμα, προκειμένου να προσθέσουν και τους πρώτους πόντους στο σακούλι τους.

Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας και το επιτελείο του όλη την προηγούμενη εβδομάδα δούλεψαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές στην ανόρθωση του ηθικού, πέρα από ζητήματα τακτικής και προπόνησης, καθώς η καλή ψυχολογία θα φέρει και τις νίκες που οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως όλα δείχνουν, το ζήτημα με τον Φώτη Καραγκιολίδη έχει ήδη ξεπεραστεί, με το χαρτί που ήθελε η διοίκηση του Ολυμπιακού από την προηγούμενη ομάδα του έμπειρου πορτιέρο στη Γερμανία να βρίσκεται στην ΕΠΟ και το δελτίο του να έχει εκδοθεί, προκειμένου να πάρει μέρος κανονικά στο αυριανό παιχνίδι.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Στέφανου Βαρούχα, που… κληρονόμησε 4 ράμματα στο παιχνίδι με το Βελούχι και δεν μπόρεσε να πάρει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προετοιμασίας, με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη να χάνει επίσης προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Σήμερα, πάντως, μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα βρεθούν στα πλάνα του Λαρισαίου τεχνικού, με την ανακοίνωση και της αποστολής.

Μπρισίμης: «Ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι»

Ο Βαγγέλης Μπρισίμης, νέος τεχνικός του Διγενή Νεοχωρίου, μετά την απομάκρυνση του Θάνου Θεοδώρου από τον πάγκο της ομάδας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να επιδεικνύει πάθος και ανταγωνιστικότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, σχολιάζοντας παράλληλα ότι τα φαβορί θα πρέπει να δικαιολογήσουν τον τίτλο τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Αποτελεί πρόκληση για όλους εμάς στο Νεοχώρι και καλούμαστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς σεβόμενοι κάθε αντίπαλο, και με το απαιτούμενο πάθος να κοντράρουμε ακόμη και τους ιστορικούς αντιπάλους της κατηγορίας. Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι όλα τα ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Τα φαβορί θα πρέπει να το δείξουν και στο γήπεδο. Πιο εμπεριστατωμένη άποψη θα υπάρξει μετά από μια σειρά αγώνων, και θα διαμορφωθεί και μια καλύτερη εικόνα. Ακόμη και ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα, αν απογοητευτούν, μπορούν να χάσουν την κατηγορία. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά, διάθεση υπάρχει και θα κριθούμε από το τελικό αποτέλεσμα».

Κάτοικος… ΕΑΚ ο Ολυμπιακός;

Εργασίες βελτιστοποίησης διάρκειας περίπου 20 ημερών θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και στο βοηθητικό γήπεδό του, αναγκάζοντας τόσο τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και τη Νίκη να μετακομίσουν και να βρουν άλλη στέγη για τα εντός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Οσον αφορά τον Ολυμπιακό, του οποίου η δεύτερη έδρα που έχει δηλωθεί είναι το ΕΑΚ Βόλου, αν έρθει σε συμφωνία με την ΕΠΟ -καθώς το ζήτημα παραμένει ανοιχτό-, θα δώσει εκεί τα δύο παιχνίδια έδρας για την 4η και 5η αγωνιστική, με Ρήγα Φεραίο και ΑΟ Σελλάνων αντίστοιχα, ενώ θα προλάβει να χρησιμοποιήσει και πάλι το Πανθεσσαλικό στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τη Θήβα.

Ανακοίνωση-κάλεσμα

Ανακοίνωση-κάλεσμα σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα με το Διγενή Νεοχωρίου εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, δίνοντας το σύνθημα για μαζική έλευση των φιλάθλων των ερυθρόλευκων στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού. Ως γενική είσοδος για το αυριανό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ορίστηκε το ποσό των 10 ευρώ. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας, αυτή την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στις 4:00 υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Διγενή Νεοχωρίου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ήττα της περασμένης Κυριακής αποτελεί πλέον παρελθόν και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον και την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα.

Αυτή την Κυριακή παίζουμε στην έδρα μας και είναι η ώρα να δείξουμε σε όλους το μέγεθος και τη δυναμική της ομάδας. Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι καταλυτικής σημασίας. Ας στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας! Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου:

Συγκεκριμένα:

Γενική είσοδος: 10€

Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 15€

Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Παράλληλα με την έκδοση των εισιτηρίων του αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προμηθεύονται και εισιτήρια διαρκείας στο εκδοτήριο του Σταδίου.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Αποκαλυπτήρια για τα κορίτσια

Πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις έχει αύριο Κυριακή η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ξεκινώντας με αγώνα Κυπέλλου στον οποίο φιλοξενεί τον Παναθλητικό από τη Θεσσαλονίκη. Η Δ.Ε. των ερυθρόλευκων απευθύνοντας κάλεσμα προς τους φίλους της ομάδας, η οποία από φέτος θα συμμετέχει και πάλι στην Α1 Κατηγορία αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12μ. στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο αγώνας θα είναι και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που σχεδιάστηκε το καλοκαίρι και δουλεύει από τις 23 Αυγούστου, προκειμένου ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος μαζί με τις αθλήτριες να πετύχουν τους στόχους της ομάδας, παίζοντας παράλληλα και ελκυστικό μπάσκετ. Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου